Steun Jeroen!

Zoals jullie hebben vernomen, is Jeroen per direct op non actief gezet. Jeroen wordt beschuldigd, echter hebben de betrokken personen laten weten dat Jeroen geen enkele blaam treft. Volgens ons is deze beschuldiging dan ook onterecht. 

 

Naar onze mening, is er géén, dan wel onvoldoende hoor en wederhoor toegepast en is er géén dan wel onvoldoende onderzoek gedaan naar de feiten. Deze beslissig t.a.v. Jeroen had ons inziens nooit genomen mogen worden.  

 

Jeroen is voor ons instructeurs een belangrijke schakel en voor velen een verbindende factor, evenals een vertrouwenspersoon.

 

Daarom dient Jeroen terug te keren in zijn functie en met name in zijn eer te worden hersteld. Om de voorgaande woorden kracht bij te zetten heeft Jeroen jullie steun hard nodig. Daarom het verzoek aan jullie om deze petitie massaal te ondertekenen!


Rijinstructeurs tegen onrecht    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Rijinstructeurs tegen onrecht om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...