Standbeeld voor Peter Rudolf de Vries

Bij deze man Peter R. de Vries is het jaren wachten op een standbeeld NIET van toepassing. Wat hij heeft betekend voor de nabestaanden en de samenleving is groots! Wij kunnen velen zaken benoemen maar die zijn U wel bekend. Met deze petitie willen wij laten zien dat dit dik verdiend is voor zijn werkzaam leven en hiermee dit kunnen verwezenlijke door middel van sponsoren. Om met  enkele van zijn woorden te eindigen: zorg dat U tekent dan heeft u altijd een alibi! Bedankt Peter voor alles wat jij hebt gedaan en waar jij zelfs je vrijheid en leven voor moest geven 🙏🏼💛

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik L. de Jong om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )