Sportdag 3de graad BSO Forum Da Vinci

Beste medeleerlingen, wij zouden graag dit jaar een sportdag willen voor het 3de graad BSO en dat deze dag doorgaat op onze school.

omdat in voorgaande jaren de leerlingen van BSO niet meededen aan deze activiteit willen wij samen met jullie zoveel mogelijk stemmen halen dat wij een kans krijgen voor nog een leuke sport ervaring voor dat het schooljaar eindigt.

Iedereen die een idee heeft voor een activiteit voor de sportdag kan dat vermelden in zijn comment die berichten worden allemaal gelezen.

We hopen hiermee een sportdag te krijgen voor het 3de graad BSO en dat we deze dag eventueel houden op school en door de hulp van JULLIE verschillende sporten en activiteiten te kunnen houden een heledag door voor iedereen.

 

woord van medeleerlingen

Jeff De Vos:

Ik onderteken omdat ik het een schande vind dat iedereen een sportdag heeft en wij als derde graad bso niet. Wij willen ook sporten en ons amuseren. De uitleg die we kregen van waarom we geen sportdag kregen is dat als ze iets organiseren voor de 3de graad bso dat de helft afwezig is maar dat was vroeger en tijden zijn veranderd want wij zijn een 3de graad dat wilt sporten en zich ook inzet. Deze generatie is een sportieve generatie en wil een sportdag. Ik hoop dus dat de directie en de personen dat dit beslissen nadenken en ons onze sportdag geven.

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik 6VK Mo om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...