S.O.S. truckers in nood

Beste chauffeurs

 

Naar aanleiding van de situatie die momenteel in de UK gaande is, waarbij onze eigen jongens momenteel geen enkel idee hebben of ze dit jaar nog hun gezin gaan terugzien zou ik voor 2021 1 grote wens hebben, nl de oprichting van een fonds 'SOS, truckers in Nood' zodat als er nog eens zoiets voorvalt dat we onze jongens ten allen tijde kunnen helpen waar we kunnen.

Het idee is het volgende:

We richten met alle Belgische en Nederlandse chauffeurs het fonds 'SOS truckers in Nood' op en al degenen die de petitie tekenen zijn bereid om éénmalig een bijdrage van 10 euro in dit fonds te storten.  Als we 10.000 handtekeningen halen is het fonds definitief.

5 Belgische chauffeurs en 5 Nederlandse chauffeurs beheren dit fonds en de bedoeling is dat we onder deze 10 chauffeurs een lijst opmaken van welke hulp we aan de chauffeurs kunnen geven, het fonds kunnen beheren, enz... een voorbeeld zou kunnen zijn voedselpakketten leveren, chauffeurs repatrieren, enz...  dit moet dan samen uitgewerkt worden.

Wat ook belangrijk is is dat er terug samenhorigheid onstaat onder de chauffeurs, gelijk 20/30 jaar geleden.  We moeten echt terug voor mekaar gaan klaarstaan en met zen allen aan 1 en hetzelfde zeil trekken.

 

Daarom roep ik hierbij alle chauffeurs, vzw's, bedrijfsleiders en iedereen die ik vergeet, op om samen deze petitie te ondertekenen en zo eens en voor altijd dit fonds uit de grond te stampen zodat onze jongens geen dag meer in de kou staan.

 

Ronny Roosen

Vervaeke transport

 

 

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Ronny Roosen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...