Wij willen geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!

Opmerkingen

#220

Ik het volmondig en bij vol verstand eens ben met wat in het stuk hierboven (de petitie, Ik/wij wil/len geen controlemaatschappij, geen great reset, maar een democratie met een betrouwbaar kabinet!) beschreven staat

Bram van den Bos (Roden , )

#225

Mijn lichamelijke integriteit wordt geschonden met verplichting tot inenten van een middel waarvoor de producenten geen enkele aansprakelijkheid/verantwoording nemen.

Karin Zonneveld (Giessen, )

#227

dirk

Dirk de Jong (Leeuwarden, )

#228

Ik teken deze petitie omdat ik mij grote zorgen maak over de huidige ontwikkelingen in de wereld.
Australië is kwa Corona beleid ons voorland. Als wij nu als burgers niet met elkaar opstaan verandert onze maatschappij in sneltreinvaart in een
Technocratische Dictatuur !

Jan van der Molen (Emmeloord, )

#229

Heel ongerust ben

Arnold everbag (pumerend, )

#230

Ik verbaas nog steeds, dat sinds de vlucht van Wilhelmina WO2… is het kabinet illegaal! De grondwet niet rechtsgeldig! Het Koningshuis onwettig!
Hoge geplaatsten, Rijken op aarde en enzovoorts hebben georganiseerd, dat ze leden zijn van Satanisch rituelen misbruiken als sleutel voor geld en macht!!!
Ze zijn wreed tegen weerloze burgers!

Rini Willems (Nijmegen, )

#232

Deze madness niet langer meer kan. Geef toe dat de beslissing om te vaccineren fout was. Daar kan ik nog respect voor opbrengen

Michael Van gils (Geldrop, )

#233

Ik onderteken omdat ik geen 2G-Apartheidsmaatschappij wil !!

Harry Sleijster (Heerde, )

#238

Ik weet waarom dit nodig is

C Filius (Scharendijke, )

#240

ik genoeg bewijs heb gezien dat de regering NIKS ANDERS DAN LIEGT

rene bijkerk (schoorl, )

#241

Omdat ik dit systeem niet wil.

Andries Van den Bos (Lippenhuizen, )

#244

Het feit dat vanaf het begin van deze crisis géén vooraanstaande medische experts met een andere visie aan het woord móchten komen m.a.w. het ontbreken van "hoor en wederhoor" gaven mij als registeraccountant/auditor het gevoel gemanipuleerd te worden. Derhalve heb ik de injecties die kennelijk na veranderen door WHO van definitie "vaccins" zijn geworden aanvankelijk met twijfel bezien en tenslotte ook besloten niet te nemen. De bijwerkingen data uit VAERS, Eudravigilence, Lareb maar ook BPOC versterkten dat. Het virus is er - wie heeft het in de wereld gebracht ? - en ik heb zelf corona gehad , ben er 10 dagen zware griepverschijnselen mee bezig geweest , dus geen ontkenning. De almaar verder insluipende aanpak in de wereld en in de EU - waar kennelijk ongekozen Ursula von der Leyen ook de Neurenberg code waar dwang tot vaccinatie "voor altijd" veroordeeld en uitgesloten werd - niet meer zo'n issue blijkt te vinden ? - dwingen helaas tot nadenken over een gecentraliseerde regie die dan populair "complot" zou worden genoemd. Als bijna 70-jarige zal het mijn tijd wel duren echter voor mijn kinderen en kleinkinderen ben ik verplicht om mij uit te spreken. Het "vaccineren" - zeker van minderjarigen - met serums waar de fabrikanten zelf noch de overheden risico-aansprakelijkheid voor nemen, acht ik op zijn zachtst gesproken onbetamelijk. De bevolkingen zijn de kikker in het zacht op gang kokende water. Als de zich voltrekkende scenario's 2 jaar geleden aan mensen waren voorgespiegeld, zou men voor "gek" zijn versleten. Door "angst" laat men zich alle basis grondrechten - voor altijd want we keren volgend The Great Reset dat ik heb gelezen en bij mij in de boekenkast staat "nooit" meer terug naar normaal - ontnemen. Over ontmanteling van de zorg en leegstaande ziekenhuizen wordt nauwelijks gesproken, liever kiezen voor 2G en de mensen tegen elkaar opzetten "verdeel en heers". Vergelijking met de holocaust wordt veroordeeld en toch trekken zelfs holocaust slachtoffers zelf die vergelijking. Nooit nooit nooit gedacht deze desastreuze ontwikkeling in onze maatschappij zelf nog eens mee te moeten maken.....

AARH Epskamp (Moergestel, )

#245

Hier volledig mee eens ben

Janny Bisschop (Ijhorst, )

#246

Gezien het streven via Covid, klimaathype,oorlogen e.d. naar een Nieuwe Wereld Orde -NWO-, een wereld met de mens als godheid en het zwijgen van bijna alle kerken en politici daarover, is deze petitie hard nodig.
Zie https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
Shalom
Ben Kok (joods-chr.pastor)

ben kok (zeeland, )

#247

Ik onderteken omdat is een vrij persoon ben

Marianne Agterdenbos (Apeldoorn, )

#253

Omdat ik voor de vrijheid voor ons allen ben

Mariann Havers (Zwolle , )

#256

Weg met de regering en die gentherapie

Hendrik Prins (Hoogeveen, )

#262

Ik tegen het verplichte inenten ben. Dit is niet democratisch

Nel Wallet (Putten , )

#268

Ik tegen deze controle maatschappij ben!!

Miranda Van Elst-Cirkel (Utrecht , )

#270

Die spuiten die je krijgt niet te vertrouwen zijn !!!!

Gerlof Terpstra (Franeker, )

#272

Deze waanzin moet gewoon stoppen !

Lawrence Payne (Dordrecht , )

#273

Hier wordt de waarheid gesproken

Gijs van de Loenhorst (Kootwijkerbroek , )

#279

... het nu voorgoed afgelopen moet zijn met de leugens van politici, doktoren en vooral de big pharma.

Annemiek Bunink (Son en Breugel, )

#280

ik onderteken omdat ik me grote zorgen maak over de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen en de geloofwaardigheid van deze regering

Chris Dench (Hilversum, )

#281

Het wordt de hoogste tijd, dat iedereen, maar met name de overheid van de gehele wereld gaat inzien, dat het zo niet goed is, hoe er gehandeld wordt. Lees bijv: Covid-19 and the global predators: we are the prey.
Ga te rade bij immunologie, artsen, specialisten met een andere mening: de dialoog is zo ontzettend belangrijk. Zie, dat er enorm goede resultaten behaald zijn met ivermectine/HCQ icm Zink, vit C, Quercetine. Kijk naar publicaties van wetenschappers als Peter McCullough, Kory, Yeadon etc etc. En word dan eindelijk wakker. Het is nog niet te laat, maar zie in, dat de uiterst bijzondere regels , waar we ons aan dienen te houden, absoluut onlogisch zijn. Kijk naar de PCR test, die niet deugt en begrijp dan, dat je als overheid nooit goede maatregelen kunt afkondigen, als de basis informatie onjuist is. Daarom graaf je jezelf steeds dieper in de problemen. Als je echt logisch nadenkt en op tijd de juiste koers vaart, krijg je een land van vrijheid en blijheid, waar Sars-Covid-2 gewoon ook een symbiotische plaats heeft gekregen.

Hella Mentjox (Capelle aan den IJssel, )

#287

Ik wil vrij zijn en zelf kiezen voor vaccinaties.
Weg met de vaccinaties

Rina Crum (Westervoort, )

#290

ik onderteken, omdat inmiddels een volwassen dochter van mijn man kapot geprikt is en voor haar leven getekend, ziekenhuis zwijgt over link naar de covid prik.., mijn studerende dochter steeds angst heeft om als ongeprikte volledig buitengesloten gaat worden, mijn andere ongeprikte kinderen gezond zijn en bang zijn voor hun werk, hun toekomst..mijn man en ik als melaatsen (geen mondkapjes, geen prikken, soeverein leven ) worden behandeld omdat we nog zelf na kunnen denken en alle verbanden nagaan die ons onderbuikgevoel bevestigen dat we al heeel heel erg lang in deze leugen van misbruik van (wereld) politiek duidelijk wordt...we eindelijk ontdekt hebben waarom er geen mensenrechten meer zijn en wat we in ieder geval zelf als statement hebben ondernomen om een stuk autonomie op te pakken, enz enz enz HELP....voor de toekomst van onze kinderen en...nog een klein stukje vrede voor ons zelf..ALRUBLIEFT

bernou karten (Oudesluis, )

#292

Het hele corona-verhaal is van a tot z een grote leugen, bedoeld om ons allemaal tot slaaf te maken van een grote globalistische maffia. Deze mensen zijn de Nazi's van de 21ste eeuw, en moeten te vuur en te zwaard bestreden worden.

Ton Furer (Utrecht, )

#300

De waarheid moet eens boven tafel komen. Mensen bang , overal ellende; bedrijf of baan kwijt, veel ruzie. Constante strijd om je eigen vrijheid en gezelligheid te vinden en te behouden.

Manita Vervoort (Werkendam, )

#301

De huidige maatregelen moeten stoppen.

J B Brouwer (Nijkerk, )

#302

vrij wil zijn in alles

Henk Vlot (Dordrecht, )

#304

Deze crimineel moeten zsm opgepakt worden!!!
Voor mijn 26 jarig zoon.. en alle andere kinderen ter wereld ♥️🙏

Valerie Le Bihan (Panningen , )

#308

Ik het zeer belangrijk vind!

Tineke Klijn (Axel, )

#322

Ik wil een vrije maatschappij waar een ieder baas is over
zijn eigen lichaam.

gerda boonacker (Nederhorst den Berg, )

#325

Ik onderteken deze petitie omdat ik de leugens en de discriminerende maatregelen van de overheid niet accepteer en ik niet van plan ben een injectie te nemen dat ernstige gezondheidsschade veroorzaakt en verantwoordelijk is voor talloze doden.

Klaas van Noord (Castelre, )

#326

Oprechte artsen zijn weggezet als "wappies" en men goede behandelingen (hcq/iverm) niet toestond. Alles moest wijken om maar te kunnen prikken.

Henk Scherff (Papendrecht, )

#330

Ik teken omdat er nu eens voorgoed een eind moet komen aan deze waanzin!

Wim Steehouwer (Schiedam, )

#343

Omdat ik vanaf half maart 2020 doorzag dat dit geen pandemie was, er veel niet klopte. Dit beeld is sindsdien alleen bevestigd. Het is corrupt en misdadig beleid.

Rob Bonfrer (Zutphen, )

#345

Ik onderteken omdat ik nooit maar dan ook nooit wil leven onder het regime van een Globalistisch, totalitair systeem. De leden van het WEF zijn doorgeslagen waanzinnigen die niets van de geschiedenis hebben geleerd...levensgevaarlijk...
Vrijheid is jezelf zijn zonder iemands permissie

G.H Lippold (Klazienaveen, )

#348

Wij zijn 't eens met alle punten die bovenaan de petitie staan want 't Demissionair Kabinet Rutte de Jonge en Grapperhaus maken zich niet alleen schuldig aan 't schenden van de mensenrechten maar ook aan Moord met voorbedachte rade met de Vaccins en de QR CODE !!

J Zitter (Ede, )

#350

Ik tegen verplichte vaccinaties ben en t ontnemen van vrijheid van de mens.

Theressa Dorsthorst te (Baarn, )

#353

Ik wil geen great reset.
Ik wil democratie vrijheid.

Martine Jansen (Werkendam, )

#355

Ik doodsbang ben voor de huidige situatie, die steeds meer ontspoort.

Dinie Davids (Oude Willem, )

#356

Het is belangrijk om krachten te bundelen ennop te staan tegen zoveel leugens

Ina Wemmenhove (Papendrecht , )

#358

Omdat ik tegen verplichte gentherapie ben.

Freddie Schokker (Zwolle, )

#364

Ik onderteken omdat het niemand opvalt dat het steeds een duitser/oostenrijker is die de macht in europa wil grijpen en anderen wil uitroeien voor "lebensraum"
Wie niet van de geschiedenis leert is gedoemd deze te herhalen.

Mevrouw Kok (Lisse, )

#370

Léon van Duren

Léon Van Duren (Haelen, )

#374

Ik teken omdat ik me niet wil dat vrijheid een herinnering wordt

ilse Bloem (KROMMENIE, )

#377

Ik Jezus volg!

Jonathan Scotto di Minico (Musselkanaal, )

#378

Ik het ermee eens ben dat er iets moet gebeuren!

Tex Merkelbach (Capelle aan den IJssel , )

#380

Ik onderteken omdat ik onrecht haat ! Jezus regeert op Zijn eeuwige troon !

Cornelis van Breugel (Giessen, )

#382

Ik geloof dat alleen het bloed van Jezus ons redden van zonde en ziekte. Ik vertrouw op Hem!

Marjan van Breugel (Giessen , )

#385

Kathia Bakker

Kathia Bakker (Zeewolde , )

#390

Het eens ben met de inhoud van deze brief.

Foezia Belaidi-haddad (Dordrecht , )

#392

Ik het eens ben met de inhoud van deze brief

Jamal Belaidi (Dordrecht, )

#394

Ik wil geen great reset of vaccinaties

Mounaim Haddad (Dordrecht, )

#396

Ik onderteken deze petitie omdat ik geen QR-dictatuur wil. Geen great reset.
Maar een democratie met verkiezingsstrijden die ons als volg ook echt en eerlijk vertegenwoordigen.
Ik eis daarom nieuwe en frauduloze verkiezingen!!!

Simone Van Haften (Hilversum, )Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...