Red 4000m² bos aan De Sterre

Opmerkingen

#1419

Ik dacht dat het de bedoeling was om het bosgebied te vergroten, zeker in stedelijke gebieden (klimaatopwarming al van gehoord?!?). Totaal ongepast, dit besluit!!!

Koen De Roo (Deinze, )

#1427

Ik onderteken omdat ik het schandalig vind dat de UGent groene waarden naar buiten toe communiceert, maar intern kiest voor het grote geld van projectontwikkelaars ipv waarden

Els Muylle (9031, )

#1430

Ik loop en speel met mijn kinderen in het bos. Ik vind het prachtig om zo’n bos dichtbij te hebben.

Helena Salomonsson (Gent, )

#1453

Er is de voorbije jaren al zoveel (privaat) bos verloren gegaan ten voordele van nieuwe gebouwen. Ook omwonenden en studenten hebben recht op groen.

Sara Van Holm (Gent, )

#1454

Natuursparende alternatieven moeten steeds voorrang krijgen. Daarnaast is het advies van ANB duidelijk. Handel er dan ook naar.

Thomas Rogier (De Haan, )

#1464

Een student heedt gezonde lucht nodig en dus duust bomen! Plaatsen genoeg waar je wat van maken kan zonder één boom te kappen.

Katrien Gansbeke (Heusden, )

#1465

Ik ben begaan met het groen in Gent en op mijn voormalige campus.

Jasper Derbaix (Kruisem, )

#1491

Stop gewoon met bomen kappen, tenzij ze gevaar opleveren. Elke boom telt!

Liesbet De Weder (Gent, )

#1496

Ik niet wil dat een van de beste stukken groen uit mijn buurt verloren gaat. Er is al zo weinig kwaliteitsvolle groene ruimte in de stad en de nieuwe stukken groen zullen nooit dezelfde kwaliteit hebben als het bos dat er nu al staat.

Esther De Reys (Gent, )

#1497

Ik kan gewoon niet meer volgen! Al dat boomgekap! Waar zitten die mensen hun hersenen. Zijn die wel wakker en kijken die rond! En anb heeft ongunstig advies gegeven? Hoe kan men dit naast zich neerleggen? Natuurinspectie contacteren! Succes! Hou het tegen aub!

Sandra de Jong (Essen, )

#1508

Ik de argumenten hier gegeven volledig onderschrijf. Groen moet ten allen tijden beschermd worden. De Ugent moet een langetermijnplan opmaken waarin én het groen behouden (en uitgebreid wordt) én de reeds aanwezige gebouwen beter gebruikt worden.

Hanne Peeters (Sint-Pieters-Leeuw, )

#1514

STOOOOOP DE WAANZIN om bomen te kappen

Torben Rosgaard (Nethen, )

#1516

groen moet groen blijven!

ilse Daveloose (Brugge, )

#1521

Elk bos belangrijk is en de huidige uitleg belachelijke excuses zijn.

Dieter Blomme (Melle, )

#1526

Ik onderteken omdat ik voor meer groen en minder beton

Danny Colombeen (Gent, )

#1527

Bossen belangrijk zijn

Leen De Maeyer (Malle, )

#1550

Ik vind het onacceptabel dat wij op alle mogelijke manieren proberen rekening te houden met het milieu en dat ondertussen de stad inkomsten laat primeren boven leefbaar wonen, klimaat en dergelijke. In deze buurt is bitter weinig groen en het is een verademing op op de campus te kunnen gaan wandelen en te ontsnappen aan al het beton en industrie die zo dicht bij deze woonzone is gelokaliseerd. Het komt voor mij ook schijnheilig over om gent te presenteren als groene stad als dan in niet-groene zone het weinige groen ook moet verdwijnen ( cfr parkje op de hoek van Zwijnaardsesteenweg en kikvorsstraat )

Ciska De bolle (Gent, )

#1557

Ik het bos aan de Sterre heel hard geapprecieerd heb als student Biochemie en biotechnologie aan de UGent. Verder is het gewoon zeer hypocriet dat de UGent met deze kap zou doorgaan.

Ina Devos (Mecheln, )

#1568

Alsof er geen plaatsen zijn om koten te bouwen waar geen bos is. Soms lijkt het wel alsof ze zoeken naar bos om te kappen.

Jordy Loones (Zwijnaarde, )

#1581

Bos boven alles!

Alexander Van Oost (Sleidinge , )

#1582

Park te behouden is !

Jeroen Couck (Gentbrugge, )

#1593

Ik onderteken omdat ik enorm genoten heb van dit kleine bosje. Het was voor mij de ideale ontspanning om even door dit stukje groen te wandelen. Ik zou het ook graag zo houden voor anderen en de natuur zelf!

Sil Popelier (Sint-Genesius-Rode, )Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...