Tegen sluiting olmense zoo

Opmerkingen

#2

De Olmense Zoo is een pareltje van een dierentuin. Dat de dieren niet kunnen schuilen voor de regen volgens de krantenartikels is dikke zever: de luiken van de binnenhokken blijven altijd open. En ja, ze worden al jaren geviseerd door dierenwelzijn maar als je dan van andere dierentuinen te weten komt dat daar dingen wel mogen en in andere niet, dan zijn dit ook dingen die niet door de beugel kunnen. Mijnheer Weyts: geef deze dierentuin aub een kans om te blijven bestaan. Ze doen dit al jaren met heel hun hart en zonder subsidie's.

Vicky Clemens (Lommel, )

#3

ik gids ben en de Olmense Zoo steun , het is een zoo zonder subsidies en de dieren zitten er goed, overal moeten er aanpassingen gedaan worden maar dat is ook in gesubsidieerde zoo

Linda Lemmens (wommelgem, )

#6

Ik wekelijkse bezoeker ben en zeker weet dat de dieren er wel gelukkig zijn.

magda traets (zoersrl 2980, )

#7

Dit is onzin.

frank colli (zoersrel, )

#8

Ik teken omdat deze zoo wel goed voor hun dieren zorgt, ze constant bezig zijn met verandering en dit zonder subsidies ! de feiten die worden aangehaald zijn van lang geleden en zelfs in de mooiste en beste dierentuin van frankrijk is er dit jaar nog een aapje ontsnapt... Olmense Zoo is goed bezig en beter dan Antwerpse !!!!!

Ann Bruyninckx (Haasrode, )

#9

Er is al zover aan gewerkt.

maria van staeyen (zoersrl, )

#10

De Olmense zoo is een mooie en leuke zoo waar ze goed voor de dieren zorgen

Joke Bens (Tessenderlo , )

#11

Het belachelijk is dat deze dierentuin moet sluiten, laat ze maar eens kijken in Antwerpen etc die krijgen alles voor elkaar maar met subsidie's, deze zoo wordt met liefde geleid. De dieren worden met liefde behandeld, en minister Weyts moet op deze manier punten scoren voor de verkiezingen pfffff echt dan ben je laag gezonken!!!!! Om dit af te nemen van zoveel bezoekers en kinderen en voor kinderen met een beperking die hier graag komen en waar ook veel mee werd gedaan en ook met de dieren. Hoe diep kun je zinken he minister Weyts

Marianne Sok (Lommel, )

#13

Ik het een fijne zoo vind waar men hun best doet zonder subsidies .. klucht minister begot

Heidi Baelus (Mol, )

#14

Wij gaan liever naar deze zoo dan naar die van Antwerpen !
Pak onze zoo niet af !!!
Hou u liever bezig met het slachthuis !! Waar ze wel dieren mishandelen !!!
Minister van Mn kloten !

Dana Tielens (Lier , )

#15

Ik teken de petitie omdat het een heel mooi en natuurlijk zicht uitstraalt

Kurt Vangansen (Herentals, )

#16

De Olmense Zoo is een fijne plaats voor dier en mens

Lut Oeyen (Meerhout, )

#17

Ik teken die petitie omdat in de zoo van Antwerpen de dieren nog compacter zitten en vind de Olmense zoo een familiale omgeving waar de dieren terug te vinden zijn in hun natuurlijke habitat

Margaretha Van Bocxkaer (Berchem, )

#19

de olmense zoo moet open blijven omdat we er een tweede thuis hebben gevonden als gezin en lid ben van de vzw vrienden van de olmense zoo

Joris Grandjean (wespelaar, )

#20

Ik teken dit maar al te graag omdat ik weet dat de reden waarom die zoo zou moeten sluiten grote onzin is...!

Josiane De Rouck (Stabroek , )

#21

Deze zoo is een grote aanwinst om volwassenen en kinderen te leren genieten van het mooie natuur, een zoo dat rust uitstraalt en waar de dieren spelen. Ze hebben wel degelijk een onderkomen om te schuilen wie dit tegenpraat heeft nog nooit de Olmense zoo van dichtbij bekeken

Kitty Princen (Westerlo, )

#23

De Olmense zoo een toffe plaats vind. En alle dieren zien er verzorgd uit de enigste plaats waar wij eens hene kunnen om te ontspannen in Limburg

Melissa Vandezande (Tessenderlo, )

#25

Een slachthuis kan gewoon terug verder doen, broodfok al jaren aan de gang... hier iiwordtn de Olmense zoo wordt wel voor de dieren gezorgd en dit wordt gesloten. Getoonde beelden zijn oud.Eens een bezoekje gebracht aan pairi daiza, daar staan verschillende dieren op elkaar geprakt.

Franky Van Hassel (Brecht, )

#26

Het een prachtig en fijne dierentuin is waar geen enkel beest verwaarloosd is in Brussel daar zitten waardeloze beesten in de politiek dat ze het daar maar eens sluiten die zwijne stal het parlement genaamd.

Adrianus Pennings (Kaulille , )

#27

ik het een schande vind dat ze zouden moeten sluiten

christina put (heusden-zolder, )

#28

We vinden dit onrechtvaardig de zoo moet openblijven in belang van alle medewerkers , verzorgers en gidsen en ik ga er elke week met onze zoon naartoe die een beperking heeft hij geniet er zo van het wolvenpraatje enz ... hoe ga ik dit aan em uitleggen het kind gaat er kapot van zijn .

Patricia Noels (Tessenderlo, )

#29

De Olmense Zoo mag zeker niet sluiten. Met de middelen die ze hebben wordt er alles voor de beestjes gedaan.

Margot Raemen (Bree, )

#33

De zoo moet open blijven de.dieren zien er goed uit. Bovendien moeten ze eerst dat slachthuis maar sluiten dat is pa echte verwaarlosing van dieren !!!!

Sandy. Van gansen (Herentals, )

#34

Deze dierentuin bijzonder is

Chantal Vellekoop (Rotterdam , )

#36

Omdat ik de zoo dikwijls bezocht en nooit geen onrechtmatigheden heb vastgesteld, de dieren werden altijd goed verzorgd.

Raymond Boonen (Lommel, )

#37

Ik kom er geregeld. En de dieren zien er goed uit. De dieren zijn gehecht aan hun verzorgers.

Wendy Borre (Turnhout , )

#38

Deze zoo moet open blijven, hij heeft vele mooie hoekjes waar je kan genieten van de dieren. Rome is ook niet op één dag gebouwd. Voor een zoo die het zonder subsidies moet doen , geef die meer kansen en laat ze bestaan .

Marc Buekers (Zonhoven, )

#39

ik vind dat iedere park kans verdiend om zich te bewijzen

robin steevens (gouda, )

#41

Dit is gewoon schandalig. Oude foto's gebruiken, verhalen van jaren geleden.

Kim Peeters (Lommel, )

#42

Omdat de zoo al jaren haar best doet om zonder subsidies de zoo jaar na jaar te verbeteren!!!

Kelly Vanheuverswyn (Antwerpen, )

#44

deze zoo moet open blijven

bruno decoster (westende, )

#46

Ik ben het niet eens met de sluiting van de Olmense Zoo. Ze doen onwijs hun best om het stukje bij beetje een nog mooier park te maken. De punten die minister Weyts noemt zijn volgens hem nooit aangepakt ? Maar deze punten zijn wel degelijk aangepakt en verbeterd! De ronde kooi waar over gesproken wordt, wordt al zeker 2 jaar niet meer gebruikt. De dieren die niet kunnen schuilen voor de regen ? Vorige winter zijn er in alle verblijven schuilhutten gebouwd voor de dieren.
Ik vind het dan ook triest dat deze minister vanachter z’n bureau de zoo sluit. Het wordt tijd dat hij zelf is gaat kijken en dan kan hij met eigen ogen zien dat er wel degelijk verbeteringen zijn gedaan! Ik hoop dat het binnen de 60 dagen goed komt..

Menno Koops (Oudewater, )

#47

Het is onzin ze doen wel goed hun best en zonder subsidies

Vanhauw Bruno (Rillaar , )

#52

Er 3 jaar gids ben geweest

Sven Claesens (Ham, )

#54

Dit 1 van de properste dierentuin vind. Ze kunnen beter de slachthuizen sluiten die de dieren mishandelen.

Liesje Meeus (Meerhout, )

#56

De Olmense Zoo zoveel meer betekent dan enkel en alleen maar een dierenpark ... het is eveneens een onmoetingsplaats voor jong & oud, een shelter voor mens en dier waar "iedereen" welkom is.

Danny Van Loock (Geel, )

#58

Dit snap ik niet slachthuis in Tielt mag wel openblijven en een plek waar de dieren nog gelukkig zijn gaan ze sluiten een schande

Jetze Ceuppens (Geel, )

#59

Deze zoo wel een hart voor dieren heeft, gezinsvriendelijk is, de dieren veel plaats hebben en deze zoo GEEN subsidies krijgt.

Inge Camps (Lummen, )

#61

De Olmense Zoo is een fantastische dierenpark met lekker eten en een mooie speeltuin, ga hier al jaar en dag naartoe en sinds de renovatiewerken ook mooier geworden. Het moet blijven, het is dichtbij en een echt familiepark.

Sabrina Castermans-Vreys (Tessenderlo , )

#62

Omdat het onterecht is, źouden beter finc. steun geven dan kleine famiale bedrijven te kelderen.

Alex Droogmans (Kappelen, )

#63

een minister moet stemmen ronselen voor de volgende verkiezingen, nu doet hij dit op de verkeerde plaats en met de verkeerde instelling, blijkbaar is hij zelf nog nooit in de zoo geweest

jos Tops (mol, )

#66

Zever door van die vegan hippies.

Joeri P. (Hasselt, )

#67

Ik teken deze petitie omsat de klachten die opgenoemd worden van jaren geleden zijn. Deze klachten kunnen nu niet meer waar zijn want er zijn al grote aanpassingen gedaan en de dieren kunnen naar binnen wanneer nodig ect... De luipaardwelpeln zitten trouwens nog steeds bij heun moeder.
Plus , deze zoo is de zoo waar ik het liefste langskom. Voor goede redenen! Als die dieren daar niet goed zaten was ik daar al lang niet meer heengegaan!

Emmely Vos (Geel, )

#74

Omdat Ik de olmense zoo leuk vind

Jaimie De Jongh (Aarschot, )

#76

Ze overdrijven, als wekelijkse bezoeker weet ik maar al te goed hoe alles daar draait, ze hebben de laatste jaren wel echt werk gemaakt om de verblijven beter te maken en afdaken en schuilhokken te voorzien voor de dieren ! Kan dat zelfs laten zien op foto's ! En dat luipaardwelpje, da's een foto van vele jaren geleden die ze nu gebruikt hebben, want die kooi gebruiken ze al lang niet meer. En als er een welpje of welpjes worden weggenomen bij de moeder, dan is dat omdat de moeder niet in staat is om voor haar of hen te zorgen, of dat ze hen verstoot, heb meerdere nesten weten geboren worden en heb met eigen ogen gezien wat er daar gebeurt, is echt niet zoals het in de krant staat, schandalig dat ze de zoo op deze manier in beeld brengen. En van die vuile hokken, sorry, maar op eender welk moment je gaat, er zijn altijd dierenverzorgers druk in de weer met de verzorging van de dieren en hun hokken. Laat deze zoo alsjeblief blijven bestaan !!!

Petra Mariën (Boortmeerbeek, )

#77

Leugens overdreven ik was er een week geleden nog ik teken graag beter subsidie geven

Gerda Aerts (Aarschot, )

#78

Olmense zoo ben ik altijd met plezier naar toe gegaan dieren zijn netjes verzorgd dus dat t dicht zou moeten is dikke zever

Cindy Willekens (Lommel, )

#81

Kom er ieder jaar en zie hoe liefdevol de verzorgers hun job met hart en ziel de dieren verzorgen en hun best doen om alles in goede banen te leiden zowel ook het personeel in de horeca

Elvire Paul (Lommel, )

#84

Wij al jaren een abonnement hebben. Deze zoo is de enige zoo waar onze honden mee mogen.

Liesbeth Claes (Paal, )

#85

Hier worden ze goed verzorgd

Angelique Van de Loo (Lommel , )

#88

Mooie zoo en ze verdienen om open te blijven, het is wel goed onderhouden!

An Pirotte (Lommel, )

#89

De Olmense gaan we al jaren heen met de kids. De uitbaters doen dit al jaren met hart en ziel! Makkelijk om mensen die alles uit eigen zak betalen, tegen te werken op alle mogelijke manieren. Ik hoop volgende zomer terug een even leuke dag met de kids te beleven als dit jaar. Ook hoom ik dat deze mensen een kans krijgen om hun kant van het verhaal te vertellen want hoe dun de pannekoek ook is.....hij heeft nog steeds 2 kanten!
Denk trouwens dat als je in de zoo van antwerpen of planckendael of..... verder gaat op een momentopname, dat zij de deuren ook mogen sluiten! Lelijk om dit zo in de media uit te smeren!

Elke Janssens (Oud-tuenhout, )

#91

Het een geweldig oark is waar ik graag met mijn kleinkind heen ga

Marina Vorstenbosc (Achel, )

#94

De zoo verdient dit echt niet

Annemieke Vandebriel (Lommel, )

#95

Ik hou van de zoo & de halloweentochten zijn geweldig!

Kaylie Zomers (Limburg, )

#97

ik er maandelijks kom en dit heel onredelijk vind... dan moete ze alle dierentuinen sluiten

Tamara Schreppers (meerhout, )

#99

Het een gezellige tuin vind met prachtige dieren

Ron Goud (Rotterdam , )

#100

Ik vind dat deze zoo open moet blijven zodat onze kinderen en kleinkinderen naar de dieren moeten kunnen blijven kijken.

Erik Dingenouts (Halsteren, )

#102

Ik heb de afgelopen 7 jaar gezien hoe deze dieretuin gegroeid is, verbouwd heeft en verblijven aangepast... Wij hebben al jaren een abonnement en kom veel met mijn kindjes (1 van de favoriete uitstappen van mijn autistische zoon) maar ook een favoriete uitstap van mijn onthaalkindjes... Wat zou ik het anders gewoon zoo missen

Marijke Boulanger (Lommel , )

#107

Vind het een gezellige zoo en vind het super dat ik daar kan wandelen en genieten van de dieren samen met mijn hond. Mooie speeltuin voor de kleinkinderen.

Danielle Stabel (Deurne, )

#108

Ik hele lieve vrienden daar heb werken....en niet snap dat ze durven te spreken van verwaarlozing!! Schande is het!!

Erik Mertens (Amsterdam, )

#110

Omdat ik er al 20 jaar kom en zie met mijn eigen ogen hoe het verbetert keer op keer,

Nicky Aubroeck (Balen, )

#111

Het moet gewoon open blijven ...het is een zoo waar de verzorgers respect en lief zijn voor de dieren .

Chantal Engelen (Lommel , )

#112

Ik vind de olmse zoo leuk en gezellig

Maria Van den bergh (Zandviet, )

#113

De dieren het daar echt niet slecht hebben. Sluiten zou spijtig zijn, regering als je de andere dierentuinen kan sponseren. Doe dit dan toch ook voor de Olmense.

Veerle Hermans (Emblem, )

#115

Zulke mooie zoo . Kindvriendelijk veel vernieuwd de dieren hebben mooie verblijven gekregen. Er is de laatste jaren zoveel verbeterd.

Anja Van Gils (Baarle-hertog , )

#116

Ik vind dat er niet veel veranderd om het dierenwelzijn te verbeteren

Mieke Mondelaers, (Meerhout , )

#118

De olmense zoo moet blijven. Ze zouden zoo beter meer sponsoren met subsidies en beter bijstaan in plaats van gewoon pv's te sturen. De olmense zoo is een familiebedrijf waar ook veel vrijwilligers werken. Ze hebben al de nodige aanpassingen gedaan. Om het nog beter te maken zouden ze beter een oplossing vinden om de olmense zoo beter fiancieel te steunen in het belang van de dieren, het park en de verzorgers.

Evy Schaeck (Ham, )

#120

de Olmense zoo is zo'n gezellige dierentuin. er zijn al zoveel aanpassingen gebeurd! Het zou heel jammer zijn als we er niet meer naartoe zouden kunnen! Hoe heerlijk is het niet om gewoon naar de dierentuin te kunnen met de hondjes

Eveline Raeymaekers (Oud-Turnhout , )

#122

Ik teken omdat het onzin is om deze zoo te sluiten.ja, ze krijgen misschien al jaren papieren, maar ze werkten hier wel aan! Je kan ineens niet alles veranderen en je hebt hier geld voor nodig!! Geef ze subsidies en dan zul je wel veranderingen zien.

Naomi Boonen (Balen, )

#123

een plezier is om daar op bezoek te gaan, misschien is alles niet perfect maar dat is het in de zoo van Antwerpen ook niet

Nancy Janssens (Antwerpen, )

#126

Het daar zalig is om rond te lopen en geen klachten over!!!

Inge Vanderreydt (Meerhout, )

#127

De Olmense zoo is een fijne aangename zoo die constant werkt aan vooruitgang. Ga terplaate kijken en ervaar. De dieren zitten er in de natuur en niet ik "kottekes". Met communicatie los je veel op.

Kathleen Belmans (Ham, )

#128

ik teken omdat ik ertegen ben dat die paljas van brussel al ons geld in de grote dierentuinen steekt en niet in die gezellige dierentuin in de kempen

steven riemis (vosselaar, )

#131

Er zijn veel ergere zaken zoals die handel in pups waarvan de ouders helemaal mishandeld en uitgebuit worden om zoveel mogelijk te kweken!!

Patricia Jans (Geel, )

#132

De zoo niet dicht mag !

Lien Mallefroy (Olen , )

#133

Ik er zeker van ben dat er verandering in kan komen om opnieuw een leuke gezellige boel te hebben

Zanah Saelend (Geluwe, )

#137

De Olmense zoo voor mij, mijn kinderen en kleinkinderen altijd een mooie plaats is geweest om naar toe te gaan waar de dieren met liefde worden behandeld. Dit moet zo blijven!

Erik Geusens (Dessel, )

#141

De Olmse zoo wordt niet gesubsidieerd zoals de zoo van Antwerpen. Doorheen de jaren is er al heel veel veranderd in de positieve zin... Men kan niet verwachten dat ze alles op 1,2,3 in orde krijgen aangezien ze zelf voor de financiële middelen moeten zorgen. Maar ze tonen wel een grote inzet om er een mooie en aangename zoo van te maken.

Hanne Slegers (Olmen, )

#142

Dit is een goede dierentuin, dit verdient geen sluiting!

Nick Dumoulin (Hoeselt, )

#143

de dieren worden echt niet mishandeld. Mr enkel met liefde verzorgd! Mijn broer is daar dierenverzorging. Dat is niet z'n gewone jon maar wel z'n droomjob. Neem hem en z'n collega's dat toch niet af!!!

Vicky Emmers (Lommel, )

#150

Ik teken omdat de Olmense Zoo moet blijven bestaan. Ze hebben bewezen dat goede kweekprogramma's hebben bij de de katachtige. En dat is een teken dat de dieren goed worden verzorgd

Jan Janssen (Olmen, )

#152

Omdat ik in september nog daar ben geweest en de dieren er zeker niet verwaarloosd uitzagen.

Lieve Willems (Mol, )

#154

De Olmense Zoo heel erg veel moeite doet om een mooi park te zijn. De afgelopen jaren is dit in mijn ogen 1 van de betere en mooiere dierentuinen in België die ik enorm veel bezoek als fotograaf.

Jessie Bertels (Mol, )

#157

je signe parce que je suis révoltée contre cette mesure et je m'inscris en faux contre tout qui est dit de faux pour justifier cette fermeture injustifiable et menée en coulisses par des gens qui en veulent depuis des années à ce zoo familial adorable et où les animaux sont très bien soignés et aimés

Aline Talmasse (58 rue Sauvage - 4800 ENSIVAL, )

#158

Ik op 10jaar tijd de zoo heb zien groeien! Ik heb de inzet gezien. De positieve evolutie. Ik heb er zelfs een reptiel achter gelaten. Als het er zo erbarmelijk aan toe ging, zou ik mijn dier zelf gehouden hebben.

Belinda Salden (Olmen , )

#161

Olmense zoo moet blijven. Uithangbord voor de gemeente en ideale ontstress plek.

jef cleemput (balen, )

#164

Houd de zoo open pauwels els

Els Pauwels (Lommel, )

#165

Ik het heb gezien dat ze kunnen schuilen en de beestjes worden goed verzorgt en het beesje wordt messchien ff bij de moeder weg gegaald en daarna gaat ze ook weer teug het zelfde is bij paarden als de veulen wordt afgespeend een paar uur zonder en dan weer bij moeder dus denk dat ze hier ook het zelfde doen

Samantha Rorive (Balen, )

#167

Omdat de zoo op heel mooi geworden is de laatste jaren en ze doen veel om de zoo proper en mooi te maken . De zoo moet blijven .

Sofie Van Genechten (Olmen, )

#171

Het een leuke dierentuin is met mooie dieren, een fijne speeltuin en goede cafetaria. Het is een meerwaarde voor onze regio.

Mieke Verpoorten (Balen, )

#173

Is de enige zoo die hier in de buurt is en redelijl van prijs , ben hier klein kindje geweest en zou graag mijn toekomstige kinderen er ook van laten genieten.

Arno Waldrant (Turnhout, )

#174

Iedereen doet zen uiterste best..Er wordt met hart en ziel gewerkt...

Wendy Vanderhoydonks (Lommel, )

#179

het gewoon een schande is dat iemand die zo zijn best doet om een zoo die vroeger er erg aan toe was met eigen middelen al jaren te verbeteren voor de dieren op deze manier aangepakt wordt met fotos van jaren geleden die tegen hen gebruikt worden ... Ben Weyts ga zelf eens kijken in de zoo en kom vanachter uwen bureau ipv klakkeloos over te nemen wat men je voorschoteld .... baseer je op feiten niet op roddels !!

An Lazoen (Geel , )

#180

Ik heel graag naar de olmse zoo ga

Adinda Gelens (eikendreef, )

#181

als trouwe bezoeker van de olmense zoo en met kennis van dierenzorg kan ik enkel zeggen dat deze sluiting gebasseerd is op leugens. de dieren zijn er heel erg goed verzorgd, familie Verheyen geeft de dieren persoonlijke zorg, liefde en aandacht en is erg begaan met de dieren. ze investeren enorm om de dierentuin te renoveren en elke maand zie je vernieuwingen. de foto van het pantertje in de kooi dateert van meer dan 5 jaar geleden en dit diertje zat hier omdat het verstoten was door de moeder; de foto toont een klein stukje van het hok waar wel degelijk een schuilhok in stond en het diertje had genoeg te doen en er werd met hem gespeeld en getraind. zij is ondertussen een mooie panter gewoden die heel rustig en gelukkig zit bij haar andere pantervrienden. dit hok staat in een rustig deel van de zoo dicht bij de verzorgingskamer voor de andere jonge dieren die extra zorg nodig hebben. de verzorgers zijn constant bezig met het schoonmaken van de hokken, voederen van de dieren en aandacht geven. als u deze dierentuin sluit dan had de zoo van antwerpen al 10 jaar geleden gesloten moeten worden te bedenken dat zij wel subsidies krijgen. de olmense zoo is 1000 keer beter, de dieren hebben ruim plaats de beren een groot bos, de wolven een groot bos, de giraffen, zebra's een grote savanne, de apen een apeneiland; de grote katachtigen hebben allemaal een ruime speelweide. de kangaroes hebben een grote speelweide enz.. de dieren kunnen zeker allemaal schuilen. de zoo moet een tweede kans krijgen en weer open gaan, meneer Weyts moet zelf eerst eens gaan kijken voor te oordelen.

Lesley Bekker (hasselt, )

#182

Ik vind dat de mensen die in deze zoo werken meer respect verdienen. De werknemers deden zeker hun best om de dieren goed te verzorgen. En je mag niet vergeten dat het enorm veel werk is. De zoo moet blijven!!! Ik vind het ook heel erg dat ze zo wordt afgeschilderd in de media schandalig! Ben Weyts er zijn veel ergere gevallen doe daar iets aan, ipv van de mensen die hard werken hun loon en kostbare bezit af te nemen.

Saliha Truyers (Heusden-zolder, )

#184

Deze zoo heeft de laatste jaren hard gewerkt om te verbeteren maar men vergeet dat dit tijd en veel geld kost de overheid zou hier eens een bijdrage kunnen leveren vind ik

Bart Jacobs (lommel, )

#187

Is het nodig om weer een ster weg te plukken uit onze Kempen. Groot en klein vindt plezier in de Olmense Zoo.
Ik heb mijn twijfels of de dieren ongelukkig zijn.

Francois Van Baelen (Mol, )

#188

Jammer zo een gezellige, opbouwende zoo. Het gaat waarschijnlijk niet snel genoeg voor meneer Ben al die aanpassingen.
Meneer Ben wanneer neem je het onverdoofd slachten, broodfokkerij en slachthuizen ook zo drastisch aan?

An Cools (Olmen, )

#190

Ik ken deze zoo al meer dan 30 jaar en als je ziet hoe hard de huidige eigenaars er al aan gewerkt hebben, blijkbaar zonder enige subsidie, denk ik toch dat deze mensen heel erg begaan zijn met hun dieren.

Sarah Ooms (Balen, )Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...