Houd Andy op school !

Opmerkingen

#1

Andy mij er af en toe echt doorheen heeft gesleept tijdens mijn schoolperiode. Daarnaast is Andy een geweldig persoon met misschien wel het grootste hart voor de Dansopleiding

(Den Haag, )

#2

Ik teken dit omdat Andy Huber ongelofelijk veel voor deze opleiding en studenten heeft gedaan. Hij was de gene die de opleiding levend hield en altijd de visie van de grondlegger mee zou nemen. Zonder hem geen Dansopleiding!

(Utrecht, )

#3

Andy een inspiratiebron is voor vele! Hij was niet alleen mijn docent maar (is) ook een goede vriend voor mij! Gedurende mijn tijd op de dansopleiding ben ik door veel diepe dalen gegaan waarbij hij mij zeker steunde! Maar ook voor de leuke dingen was hij aanwezig! Hij zorgde voor vervanging, leuke ideeën maar kon ook de leerlingen aanspreken zoals een andere "reguliere" docent dat niet kon! Dit is een groot verlies voor de opleiding! Vele hebben hun succes en/of doorzettingsvermogen te danken aan Andy! Ik denk ook dat als onderwijs zijnde het slagingspercentage belangrijk is! Wanneer Andy weg is zal deze zeker dalen! En daarbij komt dat leerlingen deze school kiezen juist omdat deze anders is dan andere, ik weet niet wat er precies aangepast moet worden, maar het true blijven aan jezelf hoort daar zeker bij, zo ook bij de opleiding!

(Den Bosch, )

#6

Hij een belangrijke factor voor de opleiding is.

(Amsterdam, )

#7

Ad was het hart van deze opleiding, nu hij weg is baalt de gehele 1e en 2e jaars klas al dat ze hem niet eens mee mochten maken, om nu mee te maken dat Andy weg moet... dat gaan we niet accepteren!

(Amersfoort, )

#9

Andy is het HART van deze opleiding.
Hij is de enigste persoon die mij heeft kunnen helpen door mijn zware tijd en dat niet alleen door hem is de opleiding zoveel beter geworden, je kan hem altijd bereiken zelfs 's nachts hij staat gwn 24/7 voor je klaar wij zijn gwn echt zn kids! Welke docent laat ze telefoon 's nachts aan voor zn leerlingen??????
Hij heeft me zoveel knowledge gegeven die een ander niet eens kan geven, en ik wil nog veeeeel meeer leren!
Hij heeft alles meegemaakt en in die scene geleeft.(nogsteeds) Dus kan het als geen ander beter vertellen en over brengen naar de next generation.(ons)
En last but not least hij geeft 4 lessen didactiek, trainingsleer, gezond vitaal & locking.
Een man die 4 lessen kan geven zonder moeite, is toch veeel beter dan een aparte docent aan te nemen voor elk vak? geldverspilling.

(Hellevoetsluis, )

#12

Hij een belangrijk persoon is hier binnen de school, ook voor de studenten. Hij zijn lessen aanpast op de manier waarop wij het het snelst leren en begrijpen. Daarbij vind ik het niet "normaal" dat iemand die zoveel voor deze opleiding doet, ontslagen word zonder enkele goede reden.

(Utrecht, )

#14

Andy niet van ons afgenomen mag worden, omdat hij in mijn mening iedereen staande houd op deze school en het hart is van de Dansopleiding.

(Beek en donk , )

#17

Ik teken omdat ik vind dat Andy Huber een docent is die de school nodig heeft, die de leerlingen nodig hebben. Als het niet voor hem was en zijn coaching, aanmoedigende woorden, luisterend oor en helpend hand waren een hoop leerlingen misschien niet de personen die zij vandaag de dag zijn. Ik kan mij de opleiding bijna niet voorstellen zonder Andy.

(haarlem, )

#20

Omdat Andy ervoor zorgt dat deze school intern nog draaiende blijft. De rest van de leraren denken te weten hoe ze lesgeven op een creatieve opleiding maar daar dat is verre van waar. Het creative college begaat een immense fout Door deze leerkracht te laten vertrekken

(Utrecht , )

#21

Andy is een goei docent en he cares

(Almere, )

#24

Andy moet blijven. Andy is de bron waarom deze opleiding nog in ze puurste in leven is. Een docent die buiten ze werk om nog steeds bezig is met de leerlingen en ze ziet als familie. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik op school ben gebleven en niet van school gekicked ben.

Wat ook een reden is is dat er in verleden zelfs invloeden van leerlingen werd gebruikt om een Nederlands docent tijdens haar sollicitatie afname en daarbij de aaname van deze leerlingen werd gebruikt. Hierin snap ik totaal niet en ik het zeer brutaal vind waarom de stemmen van de leerlingen nu geen gehoor krijgen om deze docent te laten blijven.

(Nieuwegein, )

#27

Andy moet blijven! Andy betekent heel veel voor de opleiding en voor zijn leerlingen!!

(Utrecht, )

#28

Andy de vader is van de dansopleiding! Hij betekent veel voor zijn leerlingen en andersom ook!

(Utrecht, )

#29

Andy is het hart en ziel van de dansopleiding, door hem te ontslaan hou je niks meer over van de dansopleiding. Leerlingen leren niet alleen top theorie die hun dagelijkse dans lessen makkelijker maken maar ook hoe ze mentaal en fysiek op piek kunnen blijven. Een leraar die "above and beyond" zn werk vericht, het is zelfmoord voor de dansopleiding om dit keuze voort te zetten

(Leusden, )

#32

Ik teken omdat ik vind dat Andy moet blijven !

(Rotterdam, )

#35

Andy, is zeer zeker een van de weinige docenten die voor mij eigenlijk een message overbrengt naast de studenten als het gaat om het overbrengen van knowledge. Hij staat altijd paraat als je wilt lachen, moet huilen, pijn hebt, of gewoon even een serieus gesprekje wilt hebben. Ik kan dit bij geen enkele docent beter doen als bij Andy.

(Rotterdam, )

#36

als je aan alle leerlingen (jullie klanten) zou vragen welke leraar er altijd voor iedereen is en daadwerkelijk iets in hun leven veranderd heeft dan is het wel andy.
hij geeft vier vakken en is onderdeel van elk aspect van de dansopleiding.
hij is de enige leraar van de opleiding die de visie aan houd waarvoor de leerlingen (jullie klanten) überhoubt naar deze opleiding komen en wat deze opleiding uniek maakt oftewel jullie product zeldzamer en meer waard maakt.

(Utrecht, )

#38

Ik teken omdat andy het hart van de school is, hij is de persoon die de leerlingen snapt. Zonder andy gaat de school zich flink in de vingers snijden

(Utrecht, )

#41

Andy oftewel het hart van de school.
Ik kan niet geloven dat dit deze man moet overkomen.
De beste leraar die ik ooit heb gehad.
Een grote inspiratie.
En naar mijn mening naast Ad het best wat de opleiding is overkomen.
Hij moet zonder werk zijn kinderen en vrouw eten geven omdat er wordt beweerd dat hij niet in de nieuwe visie past van de school, zonder dat hem is gevraagd of hij zich kan aanpassen aan de nieuwe visie.
Andy is als een familie voor me en zou hem om elk advies kunnen vragen.
Ik kan met tranen in mijn ogen zeggen dat deze man moet blijven.
Hij geeft deze opleiding waarde.
Zonder hem zou de opleiding niet het zelfde zijn.
Hij is een hele grote reden dat ik naar deze opleiding ben gegaan en dat geld ook voor veel meer mensen inclusief collega's van Andy.
Ik weet niet of ik deze opleiding zou kunnen redden zonder mijn mentor.

ANDY MOET BLIJVEN!!

(Huizen, )

#44

Ik Andy als een authenthiek persoon ken die uit alles zn passie voor dans uitstraalt. Een voorbeeld hoe je als zgn kwetsbare jongere dmv je passie zelfvertrouwen ontwikkeld en door de groei van leerling-meesterschap laat zien dat je met hard werken en prioriteiten stellen/focus dans en het bijkomende ondernemerschap tot een ware owner kunt uitgroeien. Puur in zijn voorkomen, energierijk en hard werkend om nog beter te worden in een van oorsprong voor hem onbekende wereld van middelbare school docentschap! Een gemis voor de opleiding als hij niet verder kan. Een opleiding wordt volwaardig door de inzet van een team aan docenten en niet door 1 persoon. Tevaak wordt de docent die met zijn passie, enegie en gedrevenheid een opvallende werkmodus heeft en daarmee opvalt (de kop boven het maaiveld) de dupe van de middelmatigheid van anderen in het team. Ik zeg niet dat het in dit geval aan de orde is maar wil ermee duiden dat het dom van een onderwijsinstelling is als er gekozen wordt dit type docenten niet aan boord te houden; ze zijn al zo sporadisch in het onderwijs te vinden!

(Haaksbergen, )

#45

Ik teken omdat het veel betekend voor mijn broer Sideshow. Het betekend blijkbaar niet alleen wat voor mijn broer maar ook voor de rest van de school, des te meer reden om de docent op school te houden !

(Almere, )

#47

Doe zelf de performers opleiding, maar kan van de zijkant zien dat Andy veel betekend voor de studenten van de dans opleiding.

(Utrecht, )

#51

Andy een geweldige docent is.

(Langbroek, )

#54

Andy de hart van deze opleiding is en niet te missen is!

(ROTTERDAM, )

#55

Andy een groot voorbeeld is van de dansopleiding in verschillende factoren .

(Rotterdam, )

#58

Omdat Andy altijd klaar staat voor ALLE leerlingen. Hij neemt ook al zijn leerlingen mee in wat hij (wilt/gaat) doe t/n . Als er iets is kan je altijd naar Andy stappen.. zonder gelijk veroordeelt te worden. Hij geen miss geen officieele diploma.. maar is al een betere docent dan vele docenten die ik ken met zo'n blaadje en een vastcontract. Andy is begonnen bij deze school.. dit was zijn droom... dankzij jullie heeft hij zijn droom kunnen verwezelijken! Nu hij docent is op onze school al jaren.. kan hij zijn ervaringen, tips en dromen met ons delen! WAT ER ALTIJD VOOR HEEFT GEZORGD DAT WE GEINSPIREERD BLIJVEN! Wij zijn Creative College.. WE DON'T NEED BOXEN!!
WHY DO WE THINK IN A BOX??!!
Come on.. dit is de 21e eeuws, wij zouden de veranderingen moeten maken!
Kijk niet naar de cijfertjes! Maar naar het gevoel.... dat houd een mens levend. Al die andere dingen zijn bijzaken wat we zelf hebben bedacht.

Ik hoop jullie geinspireerd te hebben op de manier wat Andy ook altijd bij ons heeft gedaan ♡

(Utrecht, )

#62

Ik teken omdat ik volgend jaar graag les van Andy wil krijgen. Bij mijn auditie kreeg ik een super positieve vibe en de leerlingen vertelde mij dat hij een van de beste docenten is!

(Geldrop, )

#63

Omdat hij veel betekent voor de opleiding en de leerlingen.

(Utrecht, )

#67

Andy is een geweldige leraar en vriend, en de enige die mij begrijpt op deze opleiding.

(Zwolle, )

#69

Volgens mij heeft iedereen al gezegt over Andy. Zo wij gaan vechten om Andy

(Amersfoort , )

#70

Het een top docent is en een hart heeft voor de leerlingen.

(ENKHUIZEN, )

#72

Deze man moet gewoon blijven omdat hij ontzettend goed is voor de opleiding voor de jongens en meiden

(Enkhuizen, )

#75

We need him

(Amersfoort, )

#81

Je het niet kan maken om zo'n hartelijke leraar te gaan ontslaan

(Heerhugowaard, )

#82

Andy de laatste docent op de opleiding zit die de essentie van de urban dansopleiding begrijpt. De opleiding heeft elde oude visie nodig om door te kunnen groeien zonder te vergeten waar ze vandaan komen.

(utrecht, )

#84

Ik teken omdat Andy moet blijven !

(Nieuwegein, )

#88

Waarom zou je hem weg halen als hij een goeie invloed heeft op de kinderen en ze daardoor gemotiveerd raken? Is dat niet de wil? Om gemotiveerde kinderen te hebben zodat ze goeie resultaten op tafel brengen?

(Paramaribo, )

#90

Andy is DE kern van onze opleiding. Hij is de enige die er voor zorgt dat onze opleiding aantrekkelijk blijft voor dansers. Zonder hem heeft onze school geen vooruitgang en zal de Dansopleiding geen waarde meer hechten aan de Urban scene. Alle leerlingen zijn overtuigd, alle ouders zijn overtuigd, en de mensen die niks van onze opleiding mee krijgen, en/of zien beslissen wat het beste is. Andy moet blijven

(Amersfoort, )

#91

Ik teken omdat ik weet dat Andy een geweldige docent is! Hij is er niet alleen om je te helpen groeien in dans, maar ook als persoon! Ik ben een oud leerling en als ik nu nog op school zou zitten zou ik er ook alles aan doen om hem te laten blijven! Het zou een schande zijn als hij er niet meer zou zijn. De mensen die hem geen verlenging geven moeten er maar dubbel zo goed over na gaan denken, want Andy moet gewoon blijven!! Groetjes Dea

(Almere, )

#94

Andy moet blijven

(Veenendaal, )

#95

Omdat hij moet blijvennnn!!

(Amsterdam, )

#101

Andy heeft het beste voor met zijn leerlingen. Hij is een geweldige docent en moet blijven.

(Maarssen, )

#102

Omdat ik ervan op de hoogte ben hoe erg Andy gewaardeerd word op school door zijn leerlingen en als ik hem zie in de gangen op school is die vaak vrolijk en een open houding.

(Woerden, )

#104

Het is van om goeie leraren op school te houden.

(Amersfoort, )

#109

Goede leraren goud waard zijn

(Utrecht, )

#112

Omdat de opleiding heel wat zal missen kwa emotionele hulp voor de leerlingen + andy motiveerd de leerlingen en helpt ze om de opleiding te behalen in elk situatie. Ik ben zelf een oud leerling geweest op de dansopleiding en in die tijd voelde ik mij gesteund door andy in de moeilijke tijden waar ik door heen ging.
Andy is ook de reden waarom ik met moeite heb door kunnen zetten en de opleiding te behalen. Wanneer mijn emails werden genegeerd door andere docenten, kreeg ik altijd wel een email terug van andy.

Daarom vind ik dat de leerlingen ( nieuw/oud) andy nodig hebben op de opleiding.

(Amersfoort, )

#114

Andy moet op school blijven omdat door hem ik een zicht heb gekregen op mijn toekomst wij hebben samen regels gemaakt hoe ik na mijn school aan de slag kan wat niet het enige is ook is het een super mentor/docent omdat je altijd bij hem terecht kan. zonder andy is de opleiding zijn hart kwijt

(Meerkerk, )

#115

Andy is de bom!

(Capelle aan den IJssel, )

#116

ik vind dat hij goed werk verricht

(Utrecht, )

#117

Andy is de meest warmhartige en goede leraar die ik ken. Hij heeft een groot hart voor de opleiding en de leerlingen om hem heen.

(de Bilt, )

#121

Ik teken omdat Andy moet blijven. Ik zie hoe hij de grootste motivatie van vele dansers op de Dansopleiding is. KALA

(Zeist, )

#124

Omdat Andy een top docent is.

(Hengelo, )

#127

Andy een geweldige leraar, persoon, en danser is! Hij mag niet weg!

(Almere, )

#128

Ik het verschrikkelijk vind als Andy moet vertrekken. Het is een super docent. De leerlingen lopen met hem weg. Kunnen altijd bij hem terrecht. Ook de ouders staat hij goed te woord. Hij staat goed in contact met de ouders. Ik vind het niet normaal dat zo iemand wordt ontslagen. Die goede arbeid verricht. Denk als bestuur hier nog maar eens goed overna. Hij moet blijven.

(Meerkerk, )

#129

Hij 1 van de enige docenten is , die zijn klas behandeld als mensen en niet als een nummer.

(Utrecht, )

#130

Ik het er niet mee eens eens ben. Luister eerst eens naar de leerlingen die van hem Les krijgen. Zo iemand als hij mag je niet ontslaan.

(Meerkerk, )

#131

andy de beste docent is van de school en de school verpest gaat worden zonder hem

(amersfoort, )

#132

Ik teken omdat Andy het hart is van De Dansopleiding. Hij is een mentor, een coach, een docent die telt voor duizend en een leider. Een leider gekozen door de leerlingen, een onmisbaar persoon. De "Urban" Dansopleiding mag zichzelf geen "Urban" meer noemen als ze de 'embodiment' van dit woord van deze opleiding weghalen.

(Culemborg, )

#133

Omdat Andy letterlijk & figuurlijk een 'school'voorbeeld is van een hardwerkende, realistische, motiverende, orginele & zeker liefdehebbende mentoor, vriend & docent op & buiten school!!!

(Gorinchem, )

#136

Omdat het veel betekent voor mijn medeleerlingen op de creative college en vooral van de dansopleiding. Het is natuurlijk een leuke, aardige en spontane leraar die veel doet voor zijn leerlingen, ook leren de leerlingen veel van hem en zien ze hem als een voorbeeld.

(Utrecht , )

#137

Andy een baas is

(Zierikzee, )

#139

Mijn dochter die leerling is op het Creative college is heel positief over Andy, de resultaten en haar studievoortgang zijn mede door de begeleiding van Andy super en ze zit in een hele positieve flow dit jaar. Ook de medestudenten om haar heen doen het heel goed op school en zijn zeer positief. Ik denk dus dat Andy een grote toegevoegde waarde heeft voor de studenten en dus ook voor de opleiding.

(Almere, )

#141

Ik bEn zelf leerling op het npac en ook op het npac hebben wij veel te maken met de dansopleiding op het rocmn, en dus ook met andy.
Geweldige vent is het !

(Uden , )

#142

Andy is de beste...!

('s-Hertogenbosch, )

#143

Ik teken omdat ik het totaal
Niet eens ben met deze beslissing over Andy, dat hij niet in het nieuwe plaatje zou passen van de opleiding is de domste grap die ik heb gehoord!

(Utrecht, )

#147

Zonder Andy had ik deze opleiding heel anders ervaren. Hij zorgt ervoor dat zijn leerlingen prioriteit zijn door zijn lessen op hen aan te passen en op een positieve manier uitdagend te maken. Zijn lessen waren voor mij echt de leukste en altijd leerzaam. Natuurlijk door de stof (theorie en praktijk), maar ook door zijn enthousiaste en motiverende energie. Daarnaast benoemd hij vaak genoeg dat hij ook van zijn leerlingen leert. Hoe mooi is dat. Hij ziet iedereen als gelijkwaardig en is trots om te zien hoe zijn leerlingen groeien. Andy heeft mij altijd gesteund en is altijd een luisterend oor geweest. Hij is enorm menselijk en toegankelijk, wat het voor leerlingen makkelijk en fijn maakt om hem om hulp te vragen. Andy is echt een bijzondere docent.

(Zoetermeer, )

#148

Hoor als moeder van een leerling alleen maar goeds over Andy. Dat er al zo massaal is ondertekend, zegt genoeg over hoe geliefd hij als docent is. Hij wordt op handen gedragen en dat is toch echt zijn verdienste.

(Borne , )

#149

Andy Huber is een van de beste leraren op school. Hij heeft veel mensen geholpen om hun doelen te behalen. Hij Kan Niet weg en mag Niet weg Andy moet blijven!!

(Kerkdriel, )

#151

Andy het verdiend om te mogen doen wat hij het liefste doet! Hij doet zoveel voor de studenten en zijn collega's zoiets heb ik nog nooit gezien. Heel eerlijk? Andy is de reden dat veel mensen nog kunnen doen waar ze van houden! Zonder hem was dat niet mogelijk geweest.

(Utrecht, )

#155

Ik teken omdat ik andy zelf 3 jaar als docent heb gehad en hij altijd achter ons heeft gestaan. Hij heeft ons gesupport tot het einde, op goede en moeilijke momenten en geloofde in ons. Een gezellige docent, fijne energie daardoor in de klas! Genoeg kennis om te delen! Beter houden jullie hem erbij!

(Amsterdam , )

#161

Ik teken, omdat Andy het hart is van De Dansopleiding en echt niet gemist kan worden! Hij betekent veel voor zowel nieuwe als oude leerlingen van deze opleiding.

(Utrecht, )

#162

Ik teken deze petitie omdat ik Okke Pieters wil steunen.

(Rotterdam , )

#163

Als de leerlingen meer dan tevreden met hem zijn en hij zijn beroep dus meer dan goed uitvoert, wat als leraar niet heel vaak voorkomt, waarom zou je dan niet zijn contract verlengen? Don't take the man's job!

(Amsterdam, )

#164

Vraag de leerlingen wat voor (meer)waarde Andy heeft voor de opleiding, dan is alles al duidelijk.

(Zoetermeer, )

#167

Ik heb Andy altijd als een gekwalificeerde docent ervaren. Erg meegaand, weet studenten goed te motiveren en verstaat zijn vak goed.

(Rotterdam, )

#170

Dat andy kan blijven!

(Utrecht, )

#171

Andy mijn dansleraar is geweest en hij hoort niks anders te doen dan dat! Lesgeven op de dansopleiding is zijn passie, dit zou hij moeten blijven doen

(Enschede, )

#173

Andy moet blijven omdat lesgeven en dansen zijn passie is! En omdat hij mijn broer is

(Hengelo ov, )

#178

Naar wat ik gezien,gehoord, vastgesteld heb is dat hij niet alleen een docent is maar ook een coach.
Hij stuurt de studenten aan doormiddel van hen te motiveren en hulp aan te bieden wanneer nodig is ookal gaat het ten koste van zijn eigen en dat is wat een ware docent/mentor/coach hoort te doen.
Vele docenten kunnen van zijn manier van aanpak leren.

(Rotterdam, )

#179

Ik denk dat de enige die daar een mening over kunnen hebben de leerlingen zijn!!

(Leusden, )

#180

Andy een topdocent is en een contract heeft verdiend voor al zijn inzet afgelopen jaren

(Hengelo, )

#183

Omdat ik deze leerlingen steun om deze docent te behouden op de ROC

(Culemborg, )

#189

Andy ons de workshop dansen heeft gegeven, en ik me hem nog herrinner als een geweldige docent die een leuke sfeer meebracht.

(Apeldoorn , )

#194

Andy is een geweldige leraar. Hij inspireerd heel veel kinderen en geeft hun een duw in de goede richting Om meer uit zich zelf te halen. Mijn nichtje is gemotiveerd dankzij Andy. Het is erg van belang dat Hy dit door kan blijven doen Ok kinderen verder te laten komen

(Paramaribo, )

#195

Omdat Andy een geweldige docent, mentor en persoon is. Belachelijk dat jullie hem willen ontslaan. Hy is persoonlijk naar elke leerling die daar oo school is. Mee leeft met de situatie. Niemand kan Andy vervangen !!!

(Leeuwarden , )

#196

Als er iemand ontslagen moet worden is het ZEKER niet Andy, zie genoeg leraren rondlopen die NIET bij de opleiding passen, en dan sturen ze een van de weinige weg die WEL erbij past.

(Utrecht, )

#197

Andy op de dansschool les moet blijven geven!

(Hengelo, )