Save Tank

 

tankk.png

 

Save Tank Video

 

Zoals jullie gehoord hebben in de video willen ze mijn hond Tank euthanaseren met als reden dat hij breed en gespierd is en op sommige testen gespannen reageert.

Het probleem ligt bij de mensen die de test hebben gedaan, want ze hebben geen rekening gehouden met het feit dat ook de hond maanden lang in stress situaties leefde waarbij mensen in groepen aan de deur kwamen(schreeuwend en bedreigend), er stenen werden gegooid, op de deur en ramen gebonkt werd en snel wegreden of wegrenden.

Bij elke geluid die Tank buiten hoorde ging hij op gegeven moment al gelijk zenuwachtig richting het raam om te kijken wie of wat het was, of het nou een auto, fietser of lopende voorbijganger  was.

Tank doet geen vlieg kwaad ik heb hem al vanaf hij een pup is, hij is nu bijna 2 jaar!

Help deze lieve hond te redden en teken met u naam en email.
Alvast bedankt voor jullie hulp.

Mvg,
0 FUX

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik 0 FUX om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...