Romana moet in Nederland blijven!

HELP ROMANA IN NEDERLAND TE BLIJVEN!

Op 1 april 2022 kreeg Romana een brief van de IND dat zij vóór 2 mei 2022 Nederland moest verlaten. Haar werkvergunning was afgewezen omdat er volgens het UWV voldoende pedagogisch medewerkers zijn. Dit is absoluut niet waar. Er is al meerdere malen landelijk aandacht geschonken aan dit grote personeelstekort. En los daarvan is dit Romana haar thuis. Ze heeft haar leven hier opgebouwd en haar toekomst ingericht.

Ruim 3,5 jaar geleden is Romana naar Nederland gekomen voor de liefde. Zij heeft vanaf het begin altijd gewerkt in de kinderopvang. Nu al ruim een jaar bij ons, Kinderdagverblijf De Liefste, en wij kunnen haar niet meer wegdenken in ons dagverblijf. 

Maar. Haar relatie ging over, de garantstelling van haar inmiddels ex-vriend werd ingetrokken waarmee haar verblijfsvergunning ook direct opgeheven werd. Ondanks dat zij voor zichzelf kan zorgen, de taal vloeiend spreekt en een vaste baan heeft. Ze heeft haar leven hier opgebouwd en wilt hier graag blijven. En dat MOET gewoon! 

Op maandag 2 mei 2022 is Hart van Nederland geweest om aandacht te besteden aan dit onderwerp. Hieronder de link om het item terug te zien of lezen:

https://www.hartvannederland.nl/persoonlijke-verhalen/kinderdagverblijf-wil-romana-niet-kwijt-maar-ze-moet-het-land-uit?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=persoonlijkeverhalen&utm_content=link

We hebben momenteel een advocaat die er bovenop zit, maar het is tijd voor alle hens aan dek! Help ons Romana hier te laten blijven, haar leven verder te vieren en zo goed voor de kindjes te laten zorgen zoals ze al zolang met zoveel liefde en plezier doet. Help Romana haar leven te behouden!

Alvast enorm bedankt!


Melissa Bosker, Kinderdagverblijf De Liefste    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Melissa Bosker, Kinderdagverblijf De Liefste om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )