red zwembad Health City van de slopershamer
Red zwembad en wellness Health City van de slopershamer!

Health City Waalwijk wordt overgenomen door Basic Fit. Hun aanpak is verwijdering van het schitterende therapeutische zwembad met wellness, waar veel mensen hun beweging, genezing en rust vinden. Een heel groot gemis voor een grote groep mensen met een speciale bewegings-/zorgvraag, die niet gebaat zijn met weer een sportschool vol apparaten, virtuele lessen zonder persoonlijke begeleiding, terwijl beweging voor iedereen zo gestimuleerd wordt!


 

 


 


1 keer gedeeld


 

Leuk


  


 

Opmerking plaatsen


 


 

Delen


 


  
​
Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Elly om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )