Red de mooiste bomen van de Brugsepoort (Gent)

kruin.jpeg

De 2 mooiste bomen van de Brugsepoort moeten wijken voor woningen.

Stop dit: Teken en Deel onze petiitie met al je vrienden.

Twee machtige eiken met kruinen van meer dan 20 meter diameter moeten wijken voor een project van WoninGent.

Dit terwijl het terrein (peerstraat/boomstraat) voldoende groot is om de bomen te integreren in een nieuwe sociale woonbuurt.

De beslissing werd in het verleden genomen door de vorige raad van bestuur en hield op geen enkele manier rekening met de hedendaagse noden qua maximaal behoud van groen en de functie die volwassen bomen hebben in een stad.

Nieuwe bomen aanplanten is geen optie want het duurt minimaal een halve eeuw voor er weer een boom van enige omvang zou staan. De opwarming van de aarde, het fijn stof, het gebrek aan groen dient vandaag aangepakt te worden, niet door een volgende generatie.

Wij vragen aan de directie, de raad van bestuur van WoninGent en de stad Gent moed te tonen en dit project bij te sturen. Zodat deze 2 groene longen kunnen blijven staan.

Teken de petitie en hopelijk kunnen de plannen nog aangepast worden. Vergeet niet te bevestigen via e-mail, soms komt de bevestigingsmail van petities.com bij spam terecht.

Blijf onze petitie delen aub....

Bekijk ook onze Facebook pagina.

WhatsApp_Image_2020-06-26_at_21.25_.13_1.jpeg

WhatsApp_Image_2020-06-22_at_21.09_.45_.jpeg

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Nico Indeherberge om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...