Red de ganzen in sterrenburg

2B251392-71EA-42F3-B7ED-3857F91C93B4.jpegA1FEA149-B472-473A-849C-6A80CDFA5017.jpegStrijd mee voor het behoud van de 2 ganzen die wonen aan de waterman. 
De ganzen wonen hier al enkele maanden.
De gemeente heeft per brief aangekondigd de beestjes te gaan vangen i.v.m. overlast. Maar de ganzen zorgen helemaal niet voor overlast, sterker nog ze zijn echt een leuke toevoeging in de wijk!
Voor vele een reden hier te wandelen en hen te voeren. (Beter met ganzevoer zijn we inmiddels achter)
De beestjes zijn uiterst vriendelijk. Zelfs mijn jonge kinderen kunnen ze uit de hand voeren. 

Hun eieren zijn enkele weken geleden geschud door de gemeente. Wat veel leed voor de o zo zorgzame ganzen meebrengt. Waarom bemoeien we ons met dit natuurlijke proces? Wie zijn jullie om te bepalen wat zich en wel niet mag voort planten?

Veel dieren/natuur hebben we helaas niet (meer) hier in sterrenburg en ik wil mij hard maken om deze dieren lekker te laten leven in de natuur en op de door hun uitgekozen plek hier in sterrenburg. 

HANDEN AF VAN ONZE GANZEN

 

 

30A5771A-8046-48FC-BFEB-7C99AC79BF51.jpeg 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Diandra Theuns om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...