Recht op onderwijs en sociaal welzijn van de kinderen

6EC1DCB7-F207-4493-96DB-91041FC5B2FD.jpeg3529361D-5DC5-42CD-AEC2-616C94C9FEA3.jpeg58011325-4720-4ED1-A791-FB77A1BDECE1.jpegWe willen hierbij onze diepe teleurstelling uitdrukken voor de 'verstrengde' maatregelen die de Centrumschool toepast. Er gelden Nationaal sinds een tijdje net versoepelde regels, net omdat het bewezen is dat het sociaal welzijn van de kinderen voorgaat op het aantal besmettingen.  De situatie in de ziekenhuizen is niet problematisch of zelfs nog niet alarmerend, we zitten met 90% gevaccineerden in Vlaanderen... Geen reden tot paniek dus en vooral niet voor extra regels, die gebaseerd zijn op die paniek.
 
Er wordt in de mail van Gimme ook weer angst gezaaid door het over de 'veiligheid' van uw kinderen te hebben, laat ons dit discours nu eindelijk achterwege laten. Corona is op uitzonderlijke gevallen na, niet gevaarlijk voor jonge kinderen! Niet anders dan eender welke standaard wintervirus. Dit is uitvoerig bewezen. Mensen zijn al angstig genoeg, laat ons daar niet onnodig extra angst aan toevoegen. 
 
Educatie is een basisrecht. Sociaal contact is extreem belangrijk voor jonge kinderen, onder andere om hun immuniteit te versterken, zie artikel in bijlage uit de S magazine van September 2021. 
Vandaag komen wij op voor de rechten van onze kind, als ouders die erg bezorgd zijn over het sociaal welzijn van hun kinderen. En we moeten hierbij vaststellen dat hun school, hun 2e belangrijkste leefomgeving en -gemeenschap dat niet doet...
 
We weten dat dit voor iedereen een moeilijke situatie is en onderschatten geenszins de druk die er op de school is. En we weten dat de Centrumschool echt wel de leerlingen centraal stelt en kiest voor een menselijke, liefdevolle aanpak, dat is de hoofdreden waarom we voor deze school kozen. Des te groter onze teleurstelling...
 
Hopend dat een liefdevolle aanpak met vertrouwen op wetenschappelijk bewezen feiten en oog voor het welzijn van onze kinderen het wint van de paniek, de angst die er nu heerst.

Bezorgde ouders van de Centrumschool Londerzeel    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bezorgde ouders van de Centrumschool Londerzeel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...