Ralph Veerman moet bij Sportcity Rijswijk blijven #Ralphmoetblijven

Onlangs werd ons mede gedeeld dat onze favoriete sport instructeur Ralph Veerman bij Sportcity geen contract verlenging krijgt. Het merendeel van de Sportcity leden is het hier niet meer eens, maar dan ook echt niet mee eens en het is het gesprek van de dag sinds dit bekend is gemaakt. 


Ralph is de meest motiverende instructeur van Sportcity Rijswijk, de Sportcity leden komen speciaal op de maandag en de dinsdag avond naar Rijswijk om daar 1 1/2 uur lang te trainen. De groepslessen zitten dan ook altijd vol.


Deel jij jouw mening en moet Ralph blijven op Sportcity Rijswijk, laat dit weten in deze petitie. Deze zal aangeboden worden aan het management van Rijswijk en zal verzonden worden naar het hoofdkantoor van Sportcity.


#Ralphmoetblijven

d2fa8801-c581-4ee4-8393-f1599b89a9571.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Lisette Born toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...