Pianist Felix Justin moet in Nederland blijven!

Felix Justin is al 8 jaar in Nederland, heeft piano gestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en werkt inmiddels in de culturele sector als zelfstandig ondernemer. Hij heeft prijzen gewonnen, ook in Nederland. Hij is pianodocent in Almere en Rhenen en daarnaast uitvoerend pianist. Hij verdient zijn eigen inkomen en is van niemand afhankelijk. 

Hij is de Nederlandse taal machtig. Hij is een heel goede docent waar kinderen én volwassenen veel profijt van hebben. Hij heeft in Nederland mogen studeren en heeft dat zó goed gedaan dat hij zijn Bachelor én zijn Master met een 10 afsloot.

Hij is één van de beste liedbegeleiders van ons land. Felix wil heel graag in Nederland blijven omdat hij van dit land houdt, onmisbaar is voor veel mensen, en hier een carriere heeft opgebouwd omdat hij zo goed is. Kwaliteit is herkenbaar!

Hij heeft een visum aangevraagd om zijn bestaan als zelfstandig ondernemer in Nederland te kunnen voortzetten. Die aanvraag is afgewezen en hij moet vóór 6 januari 2019 ofwel bezwaar aantekenen, ofwel meteen Nederland uit, terug naar Indonesië. De reden: Felix voegt als buitenlander niets toe aan dat wat de Nederlandse culturele sector al levert. Letterlijk: “met zijn aanwezigheid in Nederland wordt geen wezenlijk Nederlands belang gediend”.

Hij tekent natuurlijk bezwaar aan, maar om kapitaalvernietiging te voorkomen (Nederland heeft ook in hem geinvesteerd en hij heeft inmiddels zijn sporen verdiend) vraag ik u een steunbetuiging met deze petitie. 

Deze steunbetuigingen kunnen zijn bezwaar kracht bij zetten. D15FC166-AECB-491E-AFE0-D5B0EDAB974D.jpeg


Lisette van de Loo, Pianolespraktijk Lisette van de Loo    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lisette van de Loo, Pianolespraktijk Lisette van de Loo om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...