petitie voor het afschaffen van de nieuwe 'kledingregels' van het Sondervick College

De nieuwe kledingregels van het Sondervick College, die voornamelijk gericht zijn op meiden, normaliseren de objectivering en seksualisatie van minderjarigen. 

Door 'ongepaste' of 'te blote' kleding te verbieden in plaats van de mensen die moeite hebben met die kleding leren om zich in bedwang te houden, promoot school ook het idee dat incidenten zoals verkrachting of aanranding de schuld zijn van het slachtoffer, en wat die aanheeft, in plaats van de dader zelf.

Ook belemmeren deze regels ons in onze zelfexpressie, wat extra belangrijk is in de tienerjaren omdat dit grote invloed heeft op onze ontwikkeling op sociaal en emotioneel gebied. Denk hier aan zelfverzekerdheid en acceptatie van anderen.

Door deze petitie te ondertekenen gaat u ermee akkoord dat de nieuwe kledingregels van het Sondervick College zo snel mogelijk moeten verdwijnen.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Julia Senders om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...