Parkeren Scholen Holtrichtersveld 1

Basisscholen De Ploeg en De Marke gaan nieuwbouwen aan het Holtrichtersveld 1. Hierdoor word de omgeving van de scholen opnieuw ingedeeld en is er een wijziging van het bestemmingsplan nodig. De gemeente wil een stuk geasfalteerde speelplaats aan het Edelenveld ombouwen tot parkeerplaatsen (ten behoeve van de scholen). De voetbalkooi zal blijven bestaan.

Toegang tot deze nieuwe parkeerplaatsen zal zijn via Edelenveld, Holtrichtersveld en Raadsherenveld. In onderstaande afbeelding in zijn de geplande mogelijke toegangen ingekleurd:

rood het woonerf van Edelenveld & Holtrichtersveld.
Donkerblauw Edelenveld 30Km zone (ziet men ook al langer een woonerf worden).
Lichtblauw Raadsherenveld 30Km zone

InkedHoltrichtersveld_1_LI-min.jpg

Wij de buurtbewoners van de hierboven genoemde straten constateren dat deze wegen zijn niet geschikt voor het extra verkeer wat dit met zich mee brengt. De wegen zijn nu al druk door bewoners en bestemmingsverkeer en op diverse plekken te smal om te passeren. Tevens is een deel van het Edelenveld een woonerf. Ook vrezen we dat door toenemende verkeersbewegingen het gevoel van veiligheid en prettig wonen zal verminderen.

Wij de ondertekenaars verzoeken dan ook graag dat ontsluiting van deze extra parkeerplaats niet via de bestaande wegen van het Edelenveld, Holtrichtersveld en Raadsherenveld loopt maar vrij van de bebouwing richting bijvoorbeeld schoutenveld.

 

Voor meer informaite kunt u gaan naar: https://www.apeldoorn.nl/marke-ploeg

kaart_bestemmingsplan.jpg


Frits Backelandt (Buurtbewoner)    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Frits Backelandt (Buurtbewoner) toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...