Ourodenberg groener/betonstop

Sinds een 5 tal jaren zijn er in ourodenberg allerhande grote verkavelingen aan de gang.Nu zijn er weer ontwerpen ingediend langs  de gijmelstraat op landbouwgrond en grenzend aan een eikenbos. Er zijn geen toegangswegen naar het perceel en er zouden 36 kavels komen.De laatste open ruimtes door een boer bewerkt zou verdwijnen ,het eikenbos word een sluikstort zone.                               De verkavelingen Albert Heyn,en de verkaveling rechtover pieter smit zijn schoolvoorbeelden van een slecht beleid.Er is 1 winnaar en dat zijn de schaamteloze projectontwikkelaars die voor 1 are bouwgrond tussen de 40en 45 duizend euro vragen.Nu al is er een weder  verkoop van huizen,slechts de helft van de percelen zijn daar verkocht.Onze deelgemeente word op korte termijn volgestouwd met KMO zones en verkavelingen.wij wensen geen nieuwe wegen meer in ourodenberg en geen nieuwe verkavelingen.Wij doen via deze online petitie onze beleidsmakers met name de gemeente burgemeester en schepenen op te roepen tot totale beton-stop en verkaveling- stop die niet aan een bestaande verharde wegen gelegen zijn. La gs de zuidkant van aarschot gebeurd er niets.wij willen als in woners van ourodenberg gehoord worden.

Je kan deze petitie goedkeuren door uw naam en adres achter te laten op deze website.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik De proost willy om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.




Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...