OPSTAAN TEGEN DE REGERING. * BEVESTIGING IN EMAIL*

* BEVESTIGING IN EMAIL*

6268A563-FFB0-431B-9780-CF7C51DF1EA0.png

 


De regels in Nederland worden gecreëerd door o.a het kabinet e.d. Wat hun beslissen, daar moeten we het uiteindelijk mee doen. Los van het feit of we het er mee eens zijn. De kaarten in het spel wat "de regering" heet zijn allang gespeeld. Daarom willen we opstaan! Het Nederlandse volk moet opstaan. We kunnen niet toelaten dat Nederland de vernieling in gaat. Voorbeeld: De vluchtelingenstroom. De overheid geeft hier miljoenen uit om de vluchtelingen te helpen. Door bijvoorbeeld hun woningen te geven. Dat gaat ten koste van de Nederlandse bevolking. Hierdoor heeft Nederland een woningcrisis. Ze konden makkelijk in hun AZC verblijven. Maar Nederland wilt liever hun eigen zakken vullen ten koste van hun eigen volk. Want de subsidie die er per vluchteling gegeven wordt moet natuurlijk wel blijven bestaan. Of de situatie rond het 5G netwerk. Wie zegt dat we dit willen? De stralingen zijn levensgevaarlijk(gebleken uit onderzoeken) maar ook daar hebben we niets voor het zeggen. Er wordt totaal geen rekening gehouden met onze gezondheid. De corinacrisis, hier hadden we ook niets voor het zeggen. Nederland is het enige land wat een milde aanpak heeft. Waarom kunnen we niet mee beslissen? Waarom luistert er niemand naar ons? Waarom gaan we akkoord met regels waar we het niet mee eens zijn? 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik 0fux toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...