Oplossing voor elektrisch opladen zonder eigen oprit.

Beste inwoners van de Gemeente Tilburg,

In deze huidige tijd is het opladen van elektrische auto's een steeds vaker voorkomend onderwerp. Meestal zijn er in de wijk niet genoeg laadpunten, zijn deze vaak bezet, of zijn deze veel te duur (soms wel 3x de huidige energieprijs).

Helaas biedt de gemeente geen mogelijkheden aan om toch te profiteren van het eigen energie tarief, of de duurzaam opgewekte energie. Het is namelijk in onze stad niet mogelijk om bijvoorbeeld een kabelgoot of zogenoemde Chargearm aan te vragen en op deze manier, veilig de auto op te laden. (te zien in bijgevoegde foto's). Via deze petitie wil ik het voortouw nemen om te laten zien dat er wel degelijk vraag is naar een (legale) oplossing om de auto op te laden.

EV-kabelgoottegel-langs-parkeren-scaled.jpg

YOUR_Charge_WEBIMAGES_HOME_7.jpg

Foto's ter indicatie.

Wat wij vragen van de gemeente is het volgende:

Maak het voor inwoners mogelijk om op een veilige manier de auto op te laden terwijl deze niet op eigen terrein staat. Dit kan bijvoorbeeld door bijgevoegde voorbeelden. Daarbij is het natuurlijk niet meer dan normaal dat de daarvoor gemaakte kosten voor de aanvrager zijn. Tilburg zou hierin kunnen kijken naar wat bijvoorbeeld de gemeente Oosterhout hierin doet.

 

Hoogachtend,

 

Joël Huijbregts

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Joël Huijbregts alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...