Open de GRENS 1 Juli

Beste Eilandbewoners,

CTB en CHATA hebben een publicatie gedaan om de grenzen weer te openen maar met de voorwaarde dat de eilandbezoekers eerst 14 dagen in quarantaine gaan.

Dit is absurt!

Vele mensen zullen niet voor Curacao kiezen, omdat ze na 3 maanden quarantaine, niet  een vakantie kiezen waarbij ze verplicht wéér 2 weken in quarantaine moeten.
Mensen die op vakantie gaan naar Curacao komen om te genieten van het mooie weer, de gastvrijheid, cultuur en de vrijheid!

Aruba heeft deze maatregelen niet en vele zullen dus uitwijken naar Aruba.
Het zal een heel groot financieel verlies betekenen voor Curacao en de toeristische sector!

Toersiten zijn NU nodig!

Hotels die geen toeristen kunnen en mogen ontvangen hebben ongeveer 500.000 gulden omkosten per maand wat dus puur verlies is. De overheid kan deze bedragen niet compenseren, dus het is tijd voor actie.
Resorts, autoverhuurders, horeca, artiesten, touropperators, schoonmaakbedrijven, wasserijen etc etc, zijn allemaal afhankelijk van deze toersisten.

OPEN DE GRENS op 1 JULI 2020 

 

Er zijn géén medische bewijzen om de grenzen gesloten te houden.

Uit vele buitenlandse onderzoeken is gebleken dat covid-19 maar heel kort kan overleven in de zon. UV(A) stralingen doden het virus binnen twee minuten, vaak zelfs binnen enkele seconden.
Het kan zeer moeilijk overgedragen worden via oppervlaktes en goede ventilatie met frisse buitenlucht, beperkt het verspreiden in gebouwen ook enorm.

Overal ter wereld zien we dat het aantal besmettingen drastisch daalt en tegen 1 Juli zal het virus wellicht helemaal niet meer aanwezig zijn.

Als de Overheid deze maatregel niet opheft, zal de toeristische sector niet kunnen concureren met andere bestemmingen en is het einde nabij.

Verplichte Quarantaine is geen Oplossing!

Hiermee redden we de economie niet
en het eiland ook niet.


CURACAO MOET OPEN!

 

klm.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Open Curacao 1 Juli 2020 om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OFBetaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...