Ondersteuning voor de Esim card door de profiders in Nederland

De providers in Nederland moeten de consument de optie geven om eSIM te kunnen gebruiken. De providers komen met slappe excuses dat ze er mee aan het werk zijn, of de technologie is nog niet af, of simpelweg de consument geen interesse heeft in de eSIM. NIKS is minder waar hier aan, de providers zijn hier eigen baas aan het spelen, ze vinden het niks dat de consument straks flexibiliteit zal krijgen dat overstappen naar een andere operator makkelijk wordt.

Het belemmert de ontwikkelingen in nieuwe technologie, integratie van deze technologie in onze maatschappij. Neem een voorbeeld aan de Samsung of Apple Watch met 4G. Deze zijn simpelweg niet te koop in Nederland omdat onze providers heel moeilijk doen met het aanbieden van de eSIM. De consument is JUIST geïnteresseerd in de nieuwe ontwikkelingen in technologie.

Er is wel zeker markt voor in Nederland, zeker als bepaalde producten met een abonnement te krijgen zijn, zal de markt nog groter worden. Mensen waaronder mijzelf staan te popelen om de Samsung Watch met 4G te kunnen gebruiken hier in Nederland. Het is toch uitermate absurt dat hier de providers invloed op hebben? Als hun het niet willen gebeurt het niet! Wat wil de consument? De consument wilt graag de keuze krijgen en deze is er op dit moment niet

 

Het wordt bepaald door de provider dat het niet in Nederland beschikbaar is. Het aller ergste is dat het bij de providers Duitsland en bij T-Mobile United States wel verkrijgbaar is, je zou zeggen voor de providers in Nederland een peulenschil om de technologie in te voeren. Ze hebben zelfs een voorsprong op de rest van de providers omdat hun HQ deze technologie in handen heeft. Zo lang er geen eSIM ondersteund zal worden, komen de watches ook niet naar Nederland.

 

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Patrick toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...