Bij mij is er geen draagkracht om de examens on-campus af te leggen (HOGESCHOOL PXL)

De corona-crisis maakt veel situaties zeer moeilijk. Hier heeft iedereen ook begrip voor. Natuurlijk wilt dit ook zeggen dat de examenregeling voor elke hogeschool zal veranderen. Voor vele vakken wilt dit zeggen dat er online-examens afgelegd zullen worden. Maar, voor een aantal vakken is dit niet mogelijk, en zullen er toch on-campus examens geregeld worden. 

Dagelijks komen we nog nieuwe dingen te weten over dit gevaarlijke virus. In dit land, waar men geen behoorlijke mondmaskers kan krijgen, vind ik deze situatie dan ook ongepast. Daarom wil ik dmv deze petitie graag ondervinden hoeveel draagkracht er is voor deze maatregel. 

Het belangrijkste idee dat we hier in ons achterhoofd moeten houden is dat hier tenslotte om mensenlevens gaat!


Hogeschoolstudent van de PXL    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Hogeschoolstudent van de PXL toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...