Nodig Fleur uit op sollicitatiegesprek

PETITIE

Wij

 Iedereen die Fleur persoonlijk kent en/of bekend is met haar werk.

Constateren dat

1. Er een openstaande functie is voor gedragswetenschapper voor jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand die Fleur graag zou willen vervullen.

2. Fleur door de combinatie van kennis, kwaliteiten en reeds opgedane ervaringen een stevige basis heeft gevormd om deze uitdaging aan te gaan.

3. Iemand met meer ervaring of aanvullende opleidingen niet per definitie een betere kandidaat is om de functie te vervullen dan een goede en enthousiaste werknemer zoals Fleur, ook al heeft zij misschien iets minder ervaring of aanvullende opleiding.

4. Een brief en CV slechts een eerste indruk geven over een persoon en het meerwaarde heeft om Fleur ook persoonlijk te ontmoeten.

en verzoeken

Om Anne Fleur V. uit te nodigen op sollicitatiegesprek voor de functie van gedragswetenschapper om haar de kans te geven om te laten zien wie zij is en wat zij in huis geeft.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Anne Fleur V. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...