Nieuwe uitbater MFC De Postkoets

 

IMG_3267.jpeg

Ik wil middels deze petitie samen met jullie terug naar de goede oude tijd van de Postkoets. Wist je nog vroeger toen de vorige uitbater elke week/maand feesten organiseerde waar mensen van zelfs buiten de gemeente Leudal naar toekwamen om een gezellige avond te hebben.

De Postkoets heeft “alles”, goed bereikbaar per auto , OV en fiets, parkeergelegenheid, verenigingen die in de rij staan om de Postkoets te gebruiken, een goede naam in de omgeving en modern ingericht dus zou nog jaren mee moeten kunnen.

Echter mist het meest noodzakelijke puntje helaas; een gedreven uitbater die er zijn ziel en zaligheid in kwijt kan en wil. Alhoewel die mist niet, die is er gewoon, Ruud Vissers die in de wijde omgeving bekend is. Alleen wordt deze op de een of andere manier tegenwerkt zonder ook maar enige naam te noemen. Diegene waar het over gaat weten het zelf zeer goed.

Ik start deze petitie omdat ik samen met jullie op zeer korte termijn een nieuwe uitbater wil en eis voor onze Postkoets. Ja het is onze Postkoets, niet die van een stichting of van de gemeente maar van de inwoners van Leudal.

 

 

Dus teken de petitie en laat zien dat je ook een nieuwe uitbater wil!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Sjriek van Dijck alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...