Nieuw speelterrein voor De Hondenkaravaan & partners in Ridderkerk

Met pijn in ons hart hebben wij moeten besluiten het contract van ons huidige speelterrein niet te verlengen. De afgelopen periode is er veel rondom het terrein voorgevallen en wij zijn bang dat het plezier en het welzijn van de honden niet volledig meer op het stuk tot zijn recht kan komen. Omgevingsfactoren belemmeren dit. 

Gelukkig hebben wij, samen met een aantal van onze samenwerkingspartners, een nieuw stuk in Ridderkerk op het oog. De eerste stappen zijn hier reeds voor gezet en zoals wij nu denken met een positieve uitkomst. Het nieuwe stuk zal naast ons gebruikt gaan worden door uitlaatservice Dogs On The Road, uitlaatservice Time To Walk en hondenschool FLOS. Daarbij biedt de nieuwe locatie ook de mogelijkheid om het terrein beschikbaar te maken voor mensen en honden die niet direct bij ons aangesloten zijn. Zo hopen wij een veilige losloop- en speelomgeving te bieden voor individuele gebruikers die momenteel geen mogelijkheden hebben of zien om hun hond/honden op een veilige en verantwoordelijke manier los te laten. Met het terrein kunnen wij dus een lang gekoesterde droom gaan verwezenlijken: meer vrije beweegruimte voor álle honden. _DSC2193.jpg

Om de partijen, die over het akkoord van dit terrein gaan, extra imput te geven willen wij onze aanvraag kracht bij zetten door een handtekeningenactie/petitie aan te bieden. Ondertekenden verklaren het nut in te zien van een dergelijk terrein en steunen ons in de opzet. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik De Hondenkaravaan toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...