Neen aan de grootste moskee van het land in uw buurt! (Seefhoek, Antwerpen)

Bijna 4000 m2

Met een oppervlakte van bijna 4.000 m2 krijgt de Antwerpse Seefhoek de grootste moskee van het land. Ze komt in het postkantoor in de Wilgenstraat 2A. De Marokkaanse vereniging achter Moskee Omar in de Tulpstraat wil het postkantoor kopen voor 1.450.000 euro.

63e moskee van Antwerpen

Het wordt de 63e moskee in Antwerpen en de 19e moskee in Antwerpen-Noord. In Moskee Omar wordt in het weekend van de 8 december een benefietactie georganiseerd om 700.000 euro in te zamelen. Salafistische predikers, dat zijn radicale moslims, zullen er het woord voeren.

Radicale megamoskee

Met deze nieuwe radicale megamoskee zal de islamisering van uw buurt alleen maar verder toenemen. Het spreekt dan ook voor zich dat het Vlaams Belang zich hiertegen met alle mogelijke middelen wil verzetten. Wij zeggen ‘neen’ aan de grootste moskee van het land in uw buurt!

Het Vlaams Belang verzet zich tegen de voortschrijdende islamisering van onze samenleving. Help ons en onderteken de petitie!

Megamoske.png

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Vlaams Belang Antwerpen om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...