Nederlanders tegen dubbele nationaliteit in overheids diensten:

Wij de bevolking van Nederland zijn tegen het vervullen van alle fucties binnen alle overheids diensten door mensen met een dubbele nationaliteit. Wij tekenen deze petitie zonder dwang om ons ongenoegen duidelijk te maken aan het kabinet.

 

Wij vinden dat mensen die een functie binnen de Nederlandse overheid diensten vervullen uitsluitend en alleen de Nederlandse nationaliteit mogen hebben. Mensen die nu al functies hierbinnen hebben moeten de keus krijgen om voor alleen de Nederlandse Nationaliteit te kiezen. Mensen die dat niet kunnen accepteren horen ook niet thuis binnen de Nederlandse overheids diensten. Zoals voor iedereen ook geldt dat men maar een werkgever kan dienen, dit om de transparantie van het gedane werk te kunnen behouden.

 

Wij vragen het kabinet er zorg voor te dragen dat deze wens van de Nederlandse bevolking niet alleen besproken wordt maar ook dat deze vraag bij wet opgenomen gaat worden. Waarom vragen wij dat omdat mensen die in Nederland willen wonen ook moeten leven met de Nederlandse cultuur en dat geldt zeker voor de mensen op Publieke betrekkingen. Dit alleen al om de voorbeeldfunctie die hieraan gekoppeld is.

 
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )