NachtNet NU

Ik wil dat Gelderse steden in het weekend met de trein bereikbaar zijn in de nacht. Daarom ondersteun ik de actie NachtNet NU van van de gezamenlijke Politieke Jongerenorganisaties in Nijmegen en Arnhem. De cultuursector, horeca en studenten profiteren van aansluiting op het NachtNet. Ook provincialen moeten kunnen uitgaan buiten de stadsgrenzen en met het OV veilig kunnen thuiskomen. En andersom, randstedelingen moeten ook kunnen genieten van ons bruisende stadsleven. Brabant heeft laten zien dat het kan!

Ik roep de gemeenten Ede-Wageningen, Arnhem en Nijmegen, de provincie Gelderland en de Nederlandse Spoorwegen op om aansluiting op het NachtNet in de weekenden mogelijk te maken.

NachtNet NU is een initiaief van de Jonge Democraten (JD), DWARS - GroenLinkse Jongeren, de Jonge Socialisten (JS), de JOVD en ROOD.

 


DWARS GroenLinkse Jongeren en Jonge Democraten in Arnhem en Nijmegen    Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik DWARS GroenLinkse Jongeren en Jonge Democraten in Arnhem en Nijmegen toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...