Mijn erfenis, mijn laatste wil !

Heel ons leven gewerkt, gespaard en belastingen betaald en nu hebben we eindelijk wat spaarcenten over.

We hebben (klein)kinderen en de meeste zijn lief en houden van ons en dat hebben we graag en met heel ons hart mogen ze alles hebben zodat ze wat makkelijker verder kunnen!

Maar....

Er zijn ook (klein)kinderen die niet meer naar ons omkijken. Ze wachten en wachten tot ze eindelijk een overlijdensbericht in de bus krijgen.

Joepie .. en nu gaan we cashen!

Ze weten heel goed dat de wetgever zorgt dat ze hun deel krijgen.

Ze zijn untouchables!

Wij zijn oud en weten het ook. De laatste jaren van ons leven piekeren we ons gek hoe we toch ons ene lieve (klein)kind iets kunnen extra geven en liefst van al alles. Want als het nu iemand verdient is (z)hij het wel.

Maar nee dit kan niet!

We gaan dood met de wetenschap dat er (klein) kinderen gaan dansen op ons graf en andere met veel verdriet gaan achter blijven.

Ons geld onze beslissing!

Wij, de grijze oudjes, willen ons geld geven aan wie we zelf willen. Als je ons laat stikken vinden we niet dat je voor beloond mag worden.

Meneer de wetgever, we zijn 2021en tijden veranderen. Er zijn landen in de wereld waar je iemand kan onterven. Waarom niet bij ons in België?

We willen altijd de eerste van de klas zijn in Europa. Wees een voortrekker en gun ons eindelijk onze laatste wil.

We gaan sowieso dood, gun ons aub wat rust in ons hoofd voor we er niet meer zijn.

Weten dat je einde nadert is al erg genoeg!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Yann om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...