Meer openbaar vervoer naar Brugge Noord, niet minder!

Het is al zeer slecht gesteld met het aanbod aan openbaar vervoer naar Lissewege, Zwankendamme en Zeebrugge en nu wil de NMBS nog maar eens treinen schrappen. In 2010 verdween de trein van 22u09 naar Zeebrugge in alle stilte. In 2011 schrapte de NMBS nog maar eens drie treinen per dag.

Nu is het opnieuw zover! Met het nieuw vervoersplan van de NMBS verdwijnt grofweg de helft van de treinen tussen Zeebrugge en Brugge. Er zou nog slechts één trein om de twee uur rijden, waar dit momenteel nog om het uur is. Daarmee komt het schoolvervoer én het woon-werkverkeer in  de Noordelijke deelgemeenten in het gedrang. Bovendien is dit ook nefast voor het toerisme in Zeebrugge.

Hiermee gaan wij niet akkoord!

Ga jij ook niet akkoord? Teken dan onze petitie tegen de afschaffing van treinen tussen Zeebrugge en Brugge en vóór meer openbaar vervoer naar Brugge Noord!

Contact en info: Mathijs Goderis (Gemeenteraadslid) - 0498 12 33 88 - mathijs.goderis@s-p-a.be

Verzamel je zelf ook handtekeningen? DOWNLOAD JE PAPIEREN PETITIEFORMULIER HIER!


Mathijs Goderis (Gemeenteraadslid)    Neem contact op met de schrijver van de petitie
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )