Meer treincapaciteit traject Heerlen - Maastricht

Een oproep aan Arriva om tijdens de (extreem) drukke reistijden meer capaciteit te creëeren. Deze petitie ziet specifiek toe op het traject Heerlen - Maastricht. Doel van de petitie is om Arriva letterlijk en figuurlijk te bewegen. Samen in gesprek over een oplossing.

Wij

Reizigers in de regio (Zuid-)Limburg die meermaals per week reizen tussen Heerlen en Maastricht. 

constateren

Gedurende sommige reistijden te weinig capaciteit. Vraag en aanbod liggen op deze momenten te ver uit elkaar, waardoor zeer onprettige en onveilige situaties ontstaan. Sommige mensen kunnen niet vervoerd worden door de extreme drukte. 

en verzoeken

Primair om meer capaciteit te creëeren op de momenten dat dit echt nodig is. Subsidiair om in gesprek te treden over wat concreet mogelijk is om samen tot op een oplossing te komen.

Meer informatie via www.lennardpelzer.wordpress.com 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lennard Pelzer om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...