Meer sociale huurwoningen in Hoorn

sociale_huurwoning_gezocht2.jpg

In Hoorn worden veel te weinig sociale huurwoningen gebouwd en de zogenaamd "goedkope" koopwoningen zijn te duur voor ruim 39% van de huishoudens in Hoorn, laat staan voor de starter op de woningmarkt.

Op dit moment is de verdeling bij nieuwbouw in Hoorn 30% goedkoop (dit zijn goedkope koopwoningen en sociale huurwoningen), 40% midden en 30% duur.

39% van de huishoudens in Hoorn komen op basis van hun inkomen in aanmerking voor een sociale huurwoning.

Wij verzoeken de gemeenteraad van Hoorn bij nieuwbouw in te zetten op minimaal 30% sociale huurwoningen, zodat mensen met een lager inkomen geen 7 tot 9 jaar op een wachtlijst staan, deze verdeling sluit ook meer aan bij de samenstelling van de inwoners van Hoorn.

Kijk voor meer achtergrond informatie op: vhdeboog.nl/petitie

Momenteel is het niet mogelijk om de petitie te ondertekenen via een mobiel apparaat. Via een PC of een laptop gaat het wel. Zie ook de mededeling.

 

 


Mensina Wijma voorzitter van VH de Boog    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mensina Wijma voorzitter van VH de Boog om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...