Mark Rutte & Hugo de Jonge moeten aftreden!

Ik ben deze petitie gestart omdat ik wil dat Mark Rutte en Hugo de Jonge gaan aftreden. 
ze pakken onze vrijheid af, doormiddel van de QR code die je overal moet laten zien in de horeca, winkels, kappers, museum, bioscoop, etc.

In het begin van de hele "coronacrisis" zeiden ze nee een qr code die gaat er nooit komen. En nee vaccinatie verplichting dat gaat er nooit komen dat kunnen we niet doen. 


Maar nu pakken ze heel onze vrijheid af als je je niet laat vaccineren kom je gewoon lekker nergens meer in.

dat is dus al een soort van vaccinatie plicht. 

en wat nog vervelender is, hun hoeven alleen maar met een nieuwe wetsvoorstel te komen. En dan hoeven de eerste kamer en tweede kamer daar alleen maar mee in te stemmen. En dan kan zomaar ineens heel je recht op eigen keuzen, over eigen lichaam verdwenen zijn. en dat betekent dus dat hun gewoon het grondwet kunnen aanpassen.

Dat hebben ze natuurlijk ook al eerder gedaan in de coronacrisis en toen was het wetsvoorstel er zo door heen. 

Momenteel staat erin de grondwet in artikel 11: dit artikel staat het recht op de onaantastbaarheid van het menselijk lichaam. Iedereen mag zelf bepalen wat er met zijn of haar lichaam gebeurt, of medische handelen worden verricht en of voorgeschreven medicijnen worden ingenomen.

Dit artikel hoort bij artikel 10 (Recht op privacy). Iedereen is de baas over zijn eigen lichaam. De overheid mag niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Ook anderen mogen niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Niemand mag je bijvoorbeeld pijn doen. Ook mag niemand je medicijnen geven, als je dat niet wilt. Zelfs medische keuring, of het knippen van je haren mag niet, als je daarvoor geen toestemming geeft.

het is zo ontzettend zielig Nederland  was altijd zo een vrijland. Ik was zo trots op ons land zoveel vrijheid was niet van zelfsprekend in de rest van de wereld. En nu zelfs hier in ons land "NEDERLAND" niet meer. 

ik hoop dat ik met deze petitie een woord krijg in de tweede kamer. En dat het parlement er voor zorgt dat Mark Rutte en Hugo de Jonge moeten aftreden!!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Sharifa Barrak om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )