Maak van Greedy de nieuwe Tour!

Er is maar één nummer dat álle dnb ravers van begin tot eind mee kunnen zingen: Macky Gee - Tour. Een eeuwenoud gezegde luidt ook wel: "Als men aan dnb denkt, denkt men aan Tour."

Al sinds het begin der tijden is Tour hét geluid van de dnb scéne geweest, zowel in het binnen- als buitenland. De epische melodieën en dynamische drums zijn zo onovertreffelijk briljant in elkaar gestoken dat het een vorm van pure perfectie heeft gecreëerd die maar zelden in de wereld te vinden is. Ook is Macky Gee er in geslaagd om hele gemeenschappen van voorheen bijna vervreemde dnb ravers bij elkaar te brengen en deze, zelfs in de zwaarste tijden, nieuwe hoop te geven.

Steeds meer van hen zijn het er echter over eens dat de legendarische Tour door de jaren heen toch iets van zijn ooit onbetwistbare glorie heeft verloren. Het is nog steeds fundamenteel onmogelijk om dit nummer "te vaak" te horen of "kapot" te draaien, maar men kan er niet meer omheen dat het simpelweg niet altijd meer dezelfde emotie los maakt bij dnb ravers zoals het dat vroeger deed. Hoe dit te verklaren is blijft lastig. Sommige experts wijzen hiervoor naar het gebrek aan festivals in de beruchte zomer van 2020. Anderen geloven weer dat vanwege de eindeloos herhaalde blootstelling aan de oren, ze minder gevoelig zouden zijn geworden voor de delicatere frequenties van Tour.

Wat het ook precies mag zijn, dnb ravers zijn toe aan iets nieuws. Een plaat die hen weer laat springen en zingen tot in de vroege uren, een plaat die liefde geeft en tranen brengt. Waarschijnlijk verschijnt bij iedere dnb veteraan bij deze woorden gelijk hetzelfde nummer (naast Macky Gee - Tour) in het hoofd: Basstripper - Greedy. Met zijn meesterlijke productie heeft Basstripper een tamelijk simpel drumpatroon en een mogelijk nog monotoner deuntje samengesmolten tot de vrijwel perfecte opvolger van Tour. Men zou bijna vermoeden dat hier geen toeval in het spel kan zijn, maar dat zal ik even terzijde laten.

Kortom, omdat dnb ravers toe zijn aan iets nieuws en om na deze lange periode van stilte een nieuw dnb tijdperk aan te kondigen, pleit ik hierbij voor Basstripper - Greedy als volwaardige opvolger en plaatsvervanger van Macky Gee - Tour als hét volkslied van de dnb!

Laten we dnb weer groots maken!

https://imgur.com/a/s9tWYlL 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Arian Smid om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...