Maak het mogelijk, Ruiterpad Gemeente Kaag & Braassem! Financiering is er al nu alleen nog de medewerking van de gemeenteraad! Help jij mee??

Hoe is dit toch mogelijk?? Er is "gratis" geld toegezegd vanuit de provincie beschikbaar voor ruiterpaden in Kaag en Braassem met 6 jaar onderhoud.... En onze gemeente zegt toch nee??

Er wordt al jaren lang gelobbyd door zeer veel verschillende initiatiefnemers, en telkens loopt het stuk... Nu is er zelfs vanuit de provincie financiële middelen beschikbaar gesteld!

En alsnog worden de paarden en de ruiters die heel graag recreëren in Kaag en Braassem wederom de rug toegekeerd... Er zou geen prioriteit voor zijn vanuit de gemeente,de gemeente die zich volledig wil richten op een recreatieve gemeente... Maar een héle grote groep hierdoor buitensluit.

We worden nl regelmatig met angst en beven bijna van onze paarden afgereden op de openbare weg... En dan deze fantastische mogelijkheid toch niet aanpakken??

Jeetje... Het is juist zo' n mooie recreatieve toevoeging in onze gemeente... Kunnen we er nu echt niks aan doen gemeenteraadsleden? Hele stuk staat in de reactie. Petitie ondertekenen en aanbieden aan de gemeente raad.

Helpen jullie mee om dit punt alsnog opmde agenda te krijgen en we hopelijk kunnen helpen om toch de droom van de zo gewenste ruiterpaden te kunnen gaan realiseren met elkaar!!

Delen en taggen kan misschien helpen 🤞 en alle kleine beetjes hulp altijd welkom!

Bedankt alvast!!IMG-20231204-WA0001.jpgIMG-20231204-WA0002.jpg#gemeenteiservoordeburgers #watisnudaadwerkelijkhetprobleem #mogelijkhedenipvonmogelijkhedenzoeken

#ruiterpaden #kaagenbraassem #recreatiegemeente

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Dionne Wesselius om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...