Maak e-steps legaal in Nederland!

  • Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de e-step meer opmars begint te maken in Nederland. Echter is het probleem dat dit nog niet legaal is in Nederland met uitzondering van bepaalde e-steps met goedkeuring en verzekerd door de RDW. Het laatste nieuws hierover is dat dit nog bespreekbaar wordt gemaakt in de Tweede Kamer en als dit goed gaat, zal wetgeving pas intreden in 2022.  Ik vind dat het veels te lang duurt en vind het ontzettend onredelijk dat er niet één lijn is betreffende hoe de huidige regelgeving door de politie wordt uitgevoerd. Vaak wordt het gedoogd, soms wordt je step gelijk in beslag genomen met een boete. Voor die groep mensen inclusief mezelf wil ik graag opkomen. Dus teken de petitie en help mee om vaart te zetten om alle elektrische steppen die op de markt zijn legaal te krijgen zoals dit in andere landen zoals Frankrijk ook gebeurd is! Jullie hulp is ongelooflijk welkom. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Buket Bulut om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...