Lourdesbos open voor publiek!

Teken deze petitie om de eigenaars en de Stad Gent te laten weten hoe belangrijk het Lourdesbos is voor onze buurt. Sinds 1972 staat dit prachtige wandelbos bij Kasteel Slotendries open voor het publiek. Maar nu, na een conflict tussen de stad en de eigenaar, wordt dit groene paradijsje ons ontnomen sinds dinsdag 30 mei 2023.

Het Lourdesbos is een van de weinige stukjes toegankelijk groen in onze wijk, een oase van rust en natuur in de dichtbevolkte stadsrand. Voor velen van ons is dit bos veel meer dan alleen maar bomen en paden. Het is een plek waar we joggen, waar onze kinderen wekelijks op avontuur gaan tijdens schooluitstapjes, waar we onze trouwe viervoeters uitlaten, en nog zoveel meer!

Met deze petitie willen we een krachtig signaal geven aan zowel de eigenaars als de Stad Gent. We willen benadrukken hoe belangrijk het Lourdesbos voor ons is en hoezeer we het nodig hebben om te ontspannen, te verbinden met de natuur en te genieten van de prachtige omgeving. Laten we er samen voor zorgen dat het Lourdesbos weer toegankelijk wordt voor het publiek!

Je mag bij de ondertekening gerust laten weten waarom dit stukje bos zo belangrijk voor je is.

IMG_20230531_081949549_HDR.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik David De Pue om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...