Loungebank in de tuin

Geachte fam + aanhang

 

Tot mijn grote verdriet is de aanvraag "loungebank kopen voor in de tuin" afgewezen. Marcel en Marline vinden de loungebank overbodig. De reden waarom de aanvraag tot op heden is afgewezen is als volgt: Marcel schuift het op Marline af en Marline is van mening dat ze er geen gebruik van gaat maken en dus een onnodig uitgavenpratroon vormt. 

Iedere zomer moeten de kinderen + aanhang zien te vertoeven in de zon op harde stoelen of harde ligbanken waardoor het plezier om in de zon te zitten afneemt. 

Wij pleiten voor een loungeset/loungebank inlc. tafel waardoor het zitvlak aanzienlijk aangenamer wordt waardoor fam + aanhang zich sneller geneigd voelt om buiten te zitten dan in het heden het geval is.

 

MVG

Daniël

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Daniel om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...