Live muziek moet mogelijk blijven in Café Stroop!

Afbeelding11.jpg

Vind u ook dat er live muziek moet blijven in café Stroop? Onderteken dan nu deze petitie en hopelijk kunnen we er samen voor zorgen dat de muzikale middagen en avonden kunnen blijven bestaan.

Ik ben een geboren en getogen Bosschenhoofdse en maak me ernstig zorgen om de leefbaarheid in Bosschenhoofd  nu café Stroop geen live muziek meer zal organiseren, vanwege geluidsoverlast van enkele omwonenden. Vandaar dat deze petitie gestart is. Hopelijk kunnen we zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen, zodat deze zullen worden ingediend bij de burgemeester van de gemeente Halderberge om kenbaar te maken dat onze gemeenschap zich zorgen maakt.

Vincent en Conny, uitbaters van café Stroop in Bosschenhoofd hebben onlangs besloten te stoppen met het organiseren van live muziek optredens wegens boetes voor geluidsoverlast. Het is enkele omwonenden gelukt om dusdanig te klagen dat de gemeente boetes opgelegd heeft en daardoor de uitbaters deze beslissing hebben moeten nemen. Dit doet veel mensen pijn. Als het niet meer mogelijk is om live muziek te laten spelen  in café Stroop zal dit voor de samenleving van Bosschenhoofd en omliggende dorpen een enorme tegenslag zijn. Temeer, omdat  muziek mensen bij elkaar brengt. Mensen ontmoeten elkaar tijdens deze muzikale middagen en avonden en genieten samen van de muziek en de gezelligheid.

 

Aan: Burgemeester en wethouders gemeente Halderberge

 

Wij, ondergetekenden, eisen dat de Gemeente Halderberge zich nogmaals over de zaak geluidsoverlast van Café Stroop in Bosschenhoofd gaat buigen en een bemiddelende rol op zich neemt om samen met de betrokkenen naar een oplossing te zoeken voor dit probleem.  Het kan toch niet zo zijn dat Bosschenhoofd wéér iets moet inleveren? Dit mag niet gebeuren!

Zorg als gemeente voor de leefbaarheid van Bosschenhoofd.

Café Stroop betekent voor ons:

  • saamhorigheid 
  • thuisbasis voor clubs en verenigingen 
  • plaats om gezellig een hapje en drankje te doen 
  • samen genieten van prachtige live optredens
  • dorpsgenoten ontmoeten

Met het ondertekenen van deze petitie steunen wij tevens Vincent, Conny en alle medewerkers van café Stroop. Wij laten jullie niet in de steek en geven niet op, wij vechten voor café Stroop!

 

Teken deze petitie nu!

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Angela Brans-Broeren toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...