lievevrouwestraat-ranst

Deze petitie wordt gestart aangezien binnenkort het gemeentebestuur van Ranst beslissingen neemt omtrent heraanleg van de Lievevrouwestraat in Ranst en ze het tweerichtingverkeer wil behouden.

Zolang Lievevrouwestraat tweerichtingverkeer blijft, is  het gevaarlijk om in de dorpskern te fietsen en/of te wandelen .

Ook de verkeersagressie tussen sommige autobestuurders omdat men moeilijk kon kruisen en alzo absurde situaties veroorzaakte blijft bestaan als het tweerichtingverkeer blijft.

 

Wij vragen daarom dat het gemeentebestuur een grondige studie laat doen om van de Lievevrouwestraat éénrichtingstraat te maken bij heraanleg. Zodat niet alleen Lievevrouwestraat veiliger wordt als éénrichtingstraat maar dat ook omliggende straten bekeken  worden qua veiligheid.

 

PS : Geen minderjarigen laten tekenen AUB !

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Erika Eeckhout toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.