Laat studenten in Durghorst blijven!

Vanaf heden is bekend geworden dat 28 studenten die wonen aan de Eikenlaan (voormalige Durghorst) per direct hun spullen moeten inpakken en tot uiterlijk 30 juni 2014 de tijd hebben hun appartement schoon en leeg achter te laten.

Dit aangezien er dak- en thuislozen geplaatst gaan worden in de dan vrijgekomen woonruimte. Er wordt zelfs vanuit verschillende hoeken bevestigd dat het zou gaan om ex-drugsverslaafden die hier verder gaan afkicken.

Hierdoor komen 28 studenten over 4 weken op straat te staan. Studenten die uiteraard weinig te besteden hebben, geen woning kunnen kopen (op korte termijn) en door het huurwoningen tekort niet opnieuw een andere woning kunnen betrekken.

Dit alles in opdracht van Parteon, via de instantie Camelot. Parteon was hier al langer van op de hoogte, maar heeft er express voor gekozen het op het laatste moment onder de aandacht te brengen!

 

Help onze zonen/dochters, broers/zussen, en kennissen om in hun huis te blijven wonen. Help de rest van Krommenie niet bang te hoeven zijn voor de situatie die er gaat ontstaan met dak- en thuislozen en mensen die aan het afkicken zijn zo dicht in de buurt van hun kinderen!

 

Teken asjeblieft de petitie en help mee!