Laat mensen hun canta/vervoersmiddel houden

De gemeente Amsterdam wilt nu van heel veel mensen hun canta brommobiel / vervoersmiddel gaan afpakken na een herkeuring er is niet goed naar de situatie van deze mensen gekeken bij de meeste mensen is er na een kort gesprekje al gezegd van u raakt u hulpmiddel kwijt u zult hem moeten inleveren.

Nu is het zo dat de meeste mensen die hun geliefde canta moeten inleveren echt afhankelijk zijn van dat karretje ze doen er alles mee het zijn hun benen en bij sommige mensen is het ook nog is helemaal aangepast op de persoon in kwestie.

Nu zegt de gemeente Amsterdam deze mensen kunnen ook met het AOV en of een scootmobiel maar dat kunnen de meeste van deze mensen juist niet daarom hebben ze ooit deze voorziening toegewezen gekregen .

Ik en vele met mij vinden het onterecht belachelijk en zo kan ik wel door gaan dat dit van de mensen word afgepakt ook word hun laatste stukje zelfstandigheid en onafhankelijkheid afgenomen dat mag niet gebeuren !!!

Dus ik wil zo veel mogelijk handtekeningen verzamelen dus alsjeblieft teken !!

En ook om niet te vergeten als u u canta kwijt raakt meld u verhaal dan ook bij het meldpunt canta kwijt van de sp via Amsterdam.sp.nl/canta of bel naar 0205523430Screenshot_20170406-231518.png