Laat Dick en Linos niet uit hun huis zetten

De dag dat de 76-jarige Dick zijn huis moet verlaten, komt steeds dichterbij. Over een kleine maand, op 24 maart, is het zover, toch laat hij zich niet zomaar uit zijn huis jagen. "List en bedrog, daar komt het door", vertelt hij aan Hart van Nederland. "Als iets eerlijk gaat dan heb ik er minder moeite mee, maar ik vind niet dat ik me misdragen heb."

Volgens de Lisser begonnen de problemen een paar jaar geleden met een nieuwe buurvrouw. Na een woordenwisseling over zijn 92 kilo wegende Sint-bernard, zou zij onwaarheden de wereld in hebben geslingerd. "Ik ben met een handtekeningenlijst de hele flat afgegaan", vertelt Dick. "En wat denk je? Niemand die problemen had met Linos.

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik J v Bokhorst om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...