Bescherm het laatste groen rond de Konijnenberg

Tussen de Antwerpsesteenweg, de Dennendreef, de Astridlaan en de Konijnenberg is er nog een groot groen binnengebied. Aan de randen staan er enkele huizen; binnenin heb je heuvelend bos.Kaart_Vosselaar_online.pngEerder reeds probeerden projectontwikkelaars dit gebied te verkavelen of er winkels op te plaatsen, maar in het verleden kon dit telkens worden tegengehouden. Nu loopt er echter een bouwaanvraag voor 39 appartementen die -indien goedgekeurd- heel dit gebied doet omvallen.

Diverse projectontwikkelaars hebben de afgelopen jaren hun posities al ingenomen langs de Konijnenberg en wachten op de goedkeuring van het project Antwerpsesteenweg 219/221 – Dennendreef 24. Eens dit goedgekeurd, is dit volgens de gemeente een precedent dat het startschot geeft voor hun verdere plannen. Alle groen zou verdwijnen en plaats maken voor 300 appartementen tot tegen de Konijnenberg.

Teken daarom mee de petitie voor het behoud van het groen rond de Konijnberg en red dit laatste stuk natuur.

Ken je familie, vrienden of buren die ook om dit laatste stukje groen geven? Stuur hen een berichtje en laat hen mee tekenen. Want als onze stem ECHT LUID KLINKT zal er misschien geluisterd worden.Logo_Leefbaar_Vosselaar-021.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, ga ik ermee akkoord dat Leefbaar Vosselaar alle informatie kan zien die ik op dit formulier verstrek.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.


Ik geef toestemming om de gegevens die ik op dit formulier verstrek te verwerken voor de volgende doeleinden:
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...