Wetswijziging tegen aansporing kindermisbruik

Laten we massaal opstaan voor de veiligheid van kinderen!

Je eigen kinderen, neefjes en nichtjes, buurjongens en buurmeisjes, leerlingen, cliënten etc!

De wet MOET gewijzigd worden ter bescherming van onschuldige kinderen!
Elk kind hoort veilig op te groeien en we mogen NIET toestaan dat ze in handen vallen van mensen die denken ongestoord hun gang te kunnen gaan!

Het OM vind onderstaande niet strafbaar, maar wij staan op voor alle kinderen die onveilig zijn!                                 

Wij eisen keiharde strafrechtelijke maatregelen tegen (aansporing van) misbruik

 

Handleiding voor pedofielen                                               

Een handleiding van bijna duizend pagina's beschrijft in detail hoe je kinderen ongemerkt kunt misbruiken. Het 'pedohandboek' stimuleert pedofielen om seksuele handelingen te verrichten. 

Het boek beschrijft op bijna pedagogische wijze hoe je het vertrouwen van kinderen wint. Met kant-en-klare zinnen en beloningstechnieken leren pedofielen hoe ze kinderen geheimen kunnen laten bewaren. "De meeste kinderen houden van seks, en wachten totdat jij ze verleidt", staat in de handleiding. 

Zo wordt een baby als een 'veilige' prooi gezien, en zijn kinderen tussen de twee en vier jaar juist 'gevaarlijk' omdat ze volgens het boek niet zo goed geheimen kunnen bewaren. Ook beschrijft de handleiding hoe je een kind en de omgeving zodanig schoonmaakt dat alle dna-sporen verdwijnen, en hoe je zelfgemaakte beelden van de daad veilig op je computer bewaart.

Het handboek beschrijft ook tot in detail hoe je seksuele handelingen met kinderen verricht. Zo staat er hoe je zonder lichaamsdelen te beschadigen een baby kunt penetreren of er orale seks mee kan hebben. "Ik hoop dat ik je de wijsheid en motivatie heb gegeven om een kind te vinden waarmee je voor de eerste keer in je leven geslachtsgemeenschap hebt", zo eindigt het boek.

Capaciteit zedenzaken omhoog

Het kan en mag niet zo zijn dat de politie nu al overbelast is en zaken als kinderporno en misbruik niet of pas erg laat in behandeling kan nemen. De overheid zal ook hier kritisch naar moeten kijken, om te voorkomen dat het probleem zich van het ene naar het andere veld verplaatst!

Het antwoord van ministers die willen dat we beseffen dat investeren in extra mankracht geld kost dat er niet is, vinden wij niet bevredigend genoeg. Ons antwoord hier op; Besef heel goed hoeveel geld het kost om jarenlange therapieën, medicatie etc. te bekostigen. Want slachtoffer ben je niet alleen in het moment zelf, maar een slachtoffer is getraumatiseerd voor de rest van het leven!

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Marieke de Jong om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )