Kamerlid Gideon van Meijeren (FvD) tot de orde roepen

Door middel van het onertekenen van deze petitie laat u zien dat u niet achter de (recente) uitspraken van Forum voor Democratie kamerlid Gideon van Meijeren (o.a.) staat. 

Zijn uitspraken over de de legitimiteit van de overheid en het parlement zijn ontoelaatbaar en behoren door het volk en de vertegenwoordigers ervan te worden afgekeurd.

Het Nederlandse volk staat 'verenigd' achter onze grondrechten, parlementaire democratie en de rechtstaat en keurt geschreeuw van extremisten af.

 

2048x11522.jpg

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik B. Zonderland om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )