Houd hybride-rooster minstens een week langer.

Wij

 

leerlingen, medewerkers en ouders van leerlingen van RSG 't Rijks

 

 

 

constateren

 

dat school in het verleden een grote besmettingsbron is geweest en het dus onverantwoordelijk is om de school volgende week al volledig open te doen. Hierdoor voelen leerlingen, ouders en medewerkers zich niet op hun gemak.

 

 

 

en verzoeken

 

de school minstens een week langer met het hybride rooster zal blijven draaien zodat wij nog een week langer veilig naar school kunnen, aangezien het nog niet afgedwongen wordt door het ministerie van onderwijs. Zo kunnen wij in ieder geval nog in alle veiligheid de inhaal SE's te maken zonder bang te hoeven zijn ze door ziekte te moeten missen.

 

 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Lars Pastoor om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )