Honden losloopveld Grijpskerk

Aangezien de crossbaan en/of het aangrensende veld in het park van Grijpskerk niet gebruikt wordt willen we de gemeente vragen om hier een honden losloopveld van te maken met omheining. Bent u voor dit plan dan graag de petitie tekenen

 

9-1-2019 Miranda

Inmiddels onderstaande mail naar de gemeente gestuurd.

Geachte heer Scholten

Ik benader u maar ik heb geen idee of ik bij u aan het juiste adres ben. U kunt me anders vast doorverwijzen.

In recreatiegebied De Enk in Grijpskerk is in 2015 een fietscrossbaan aangelegd. Helaas wordt hier geen gebruik van gemaakt en dat terwijl de hondenbezitters hun uitlaatplek met spijt zagen verdwijnen. De gemeente wilde toen samen met de hondenbezitters opzoek naar een nieuwe uitlaatplaats. Helaas is dit niet van de grond gekomen.

Nu blijkt dat de crossbaan totaal niet wordt gebruikt maar als hangplek voor de jeugd ‘savonds wordt gebruikt met de nodige rotzooi en vernielingen.

En dus komen we toch weer bij de gemeente terug. Wij zien graag dat er om de crossbaan en eventueel om het aangrenzende veld een omheining komt om daar een losloopveld/ speelveld voor de honden te creëren. Er hoeft niet gegraven te worden, de crossbulten kunnen blijven., alleen maar leuk. Het gaat alleen om een omheining. 

Ik heb zelf 2 honden en natuurlijk loop ik eindeloze kilometers met de beesten maar het is zo fijn dat ze kunnen rennen en vliegen en spelen in een daar voor bestemde omgeving zonder riem. Zonder andere honden, wandelaars en fietsers lastig te vallen.

Ik ben benieuwd of we hierover in gesprek kunnen of iets dergelijks.

Ik hoor heel graag van u.

In de bijlage stuur ik een foto mee van de omgeving waar het omgaat. (Geel gearceerd)

Ook zijn we sinds gisteren een petitie gestart. Daaruit blijkt dat er zelfs mensen uit omliggende dorpen op zoek zijn naar een losloopveld.

https://www.petities.com/honden_losloopveld_grijpskerk?uv=19619010

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Mi Da om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...